Kawai CA-701

Vanaf:  3.699,00

• Incl. BTW
• Incl. verzendkosten
• Incl. 5 jaar garantie
• Incl. levering gemonteerd?
Een piano die enthousiaste spelers aanmoedigt om ervaren pianisten te worden en woonkamers om te toveren in grote concertzalen. Dit is de ambitieuze filosofie achter Kawai’s nieuwsteConcert Artist-serie – eersteklas instrumenten die de essentie van het bespelen van een prachtige concertvleugel vastleggen en muzikanten inspireren om hun ware artistieke potentieel te realiseren.

050-4062646

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

OOGTEPUNTEN

■ Toonaangevende Grand Feel III -klavieractie met houten toetsen
■  Ebony & Ivory Touch -toetsoppervlakken, 3 sensoren, let-off, contragewichten
■ Gloednieuwe en exclusieve SK-EX Competition Grand- pianoklanken
■ Eersteklas audioverwerkings- en versterkingstechnologieën
■ Hoge -presterend luidsprekersysteem met 360° luidsprekerdiffusorpanelen■ Nieuwste Bluetooth ® MIDI en Audio v5 draadloze connectiviteit
■ Modern 5-inch LCD-aanraakscherm ingebed in het wangblok
■ MP3/WAV/SMF afspelen, opnemen en overdubben naar USB
■  Ruimtelijk hoofdtelefoongeluid voor meer diepte en realisme
■ Aantrekkelijke kast met 6 standen muziekstandaard en partituursteunpennen

 

CA701

Voel je geïnspireerd
Een piano die enthousiaste spelers aanmoedigt om ervaren pianisten te worden en woonkamers om te toveren in grote concertzalen. Dit is de ambitieuze filosofie achter Kawai’s nieuwste Concert Artist-serie – eersteklas instrumenten die de essentie van het bespelen van een prachtige concertvleugel vastleggen en muzikanten inspireren om hun ware artistieke potentieel te realiseren.

SPEELGEVOEL

CA701

TheTouch of a Grand Piano: Grand Feel III houten toetsen
De Grand Feel III-klavieractie die door de CA701 wordt gebruikt, omarmt veel van de lang gevestigde principes van een akoestische piano en combineert realistische materialen, beweging en mechanisme om de uitzonderlijke aanslag van de beste concertvleugels na te bootsen.

CA701

Alle achtentachtig zwart-witte toetsen zijn volledig gemaakt van lange stukken hout, met fijn getextureerde ivoor- en ebbenhoutachtige oppervlakken die zijn aangebracht om vocht te absorberen en controle te ondersteunen. Elke houten toets draait soepel op een balanspen – de uiteinden gaan omhoog en omlaag om de bekende ‘wip’-beweging van een akoestische piano na te bootsen. Wanneer erop wordt gedrukt, gaat de achterkant van de toets omhoog, waardoor een hamer met gewichtsverdeling wordt geactiveerd om een ​​drukschakelaar aan te slaan. De hoeveelheid kracht die op deze schakelaar wordt uitgeoefend, wordt vervolgens gemeten en de bijbehorende noot wordt gespeeld met een authentiek klankkarakter en volume.

GELUID

CA701

Het geluid van een vleugelpiano: Shigeru Kawai SK-EX
Het Shigeru Kawai-assortiment van luxe vleugels, genoemd naar de tweede president van het bedrijf, werd bedacht als de volgende stap in de ontwikkeling van de pianokunst. Elk instrument van wereldklasse is met de hand vervaardigd door ervaren piano-ambachtslieden, met behulp van de beste beschikbare materialen om een ​​optimale aanslag, toon en artistieke expressie te garanderen.

Meer informatie over Shigeru Kawai vleugels >
Alom beschouwd als ‘de belangrijkste piano van Japan’, siert de vlaggenschip SK-EX-vleugel de podia van concertzalen en muziekinstellingen over de hele wereld, en wordt alom geprezen om zijn klankhelderheid en uitzonderlijk dynamisch bereik. De magnifieke klank van de SK-EX vormt de kern van de CA701, met het nieuwste model met twee onderscheidende recreaties van dit weergaloze instrument.

CA701
SK-EX Wedstrijd Grand
De gloednieuwe SK-EX Competition Grand vangt het geluid van de nieuwste generatie SK-EX-L instrumenten, die de afgelopen jaren succes hebben geboekt op de internationale pianoconcoursen van Chopin, Hamamatsu en Sendai. Deze pianoklank heeft een helder, duidelijk klankkarakter, met een kenmerkende dikke attack, en is specifiek opgenomen vanuit de positie van de pianist.

CA701
SK-EX Concertvleugel
De SK-EX Concert Grand vangt het geluid op van een eerder SK-EX-instrument en wordt gekenmerkt door een warme, gevoelige toon en een brede attack met een rijke nagalm. De tonale elegantie van de SK-EX Concert Grand vormt een mooie aanvulling op de schittering van de nieuwste incarnatie van de Competition Grand, waardoor artiesten kunnen genieten van de contrasterende kwaliteiten van beide geluiden.

LEVERING

CA701

Hoogwaardige audiotechnologieën
De CA701 is ontwikkeld door het zeer ervaren audio-engineeringteam van Kawai R&D en maakt gebruik van gespecialiseerde componenten die zijn ontworpen voor hoogwaardige audioweergave. Een hoogwaardig DAC-systeem (digitale analoge conversie) dat gebruikmaakt van een uniek filterproces dat speciaal is ontwikkeld voor akoestische pianoklanken, combineert met de hoogwaardige eindversterkers van de Concert Artists om de Shigeru Kawai SK-EX-klanken met verbluffende rijkdom en helderheid weer te geven.

LUIDSPREKER SYSTEEM

CA701

Krachtig uitvoersysteem met 6 luidsprekers
De nieuwste Concert Artist-instrumenten zijn voorzien van hifi-luidsprekersystemen die speciaal zijn ontworpen om diepe bassen en heldere hoge tonen te leveren. De hoogwaardige CA701 beschikt over een verbeterd uitvoersysteem met 6 luidsprekers, met lagere frequenties die via de onderkant van het instrument worden geleverd, en midden- en hoge frequenties die naar buiten worden geprojecteerd via luidsprekers aan de bovenkant en naar voren gerichte tweeters. Het resultaat is een brede, resonerende klank die het meeslepende geluidsveld van een akoestische vleugel nauw weerspiegelt.

KENMERKEN

CA701

De veelzijdigheid van een digitale piano: gemak en flexibiliteit
Als aanvulling op de toonaangevende Grand Feel III-klavieractie van het instrument en de verbluffende SK-EX Rendering-pianoklankbron, biedt de CA701 ook een sterke selectie digitale functies die het muzikale plezier verder vergroten.Dankzij de volledige Bluetooth® V5-connectiviteit en USB-audio-opname/weergave kunnen muzikanten de functionaliteit van hun piano uitbreiden of meespelen met hun favoriete artiesten, terwijl de handige metronoom en geïntegreerde lesfuncties, met klassieke etudes en Alfred-cursusboeken, ervoor zorgen dat regelmatige oefenen is zowel productief als boeiend voor aspirant-pianisten.

CA701
Alle functies zijn toegankelijk via het 5-inch ontspiegelde touchscreen-display van de CA701, waarmee geluiden en instellingen kunnen worden geselecteerd vanuit een aantrekkelijke gebruikersinterface door simpelweg met een vinger op het display te tikken of te vegen.

Het scherm kan ook worden ingesteld om automatisch uit te faden tijdens het spelen, waardoor het akoestische piano-achtige uiterlijk van de instrumenten behouden blijft en visuele afleiding voor de artiest tot een minimum wordt beperkt.

ONTWERP

CA701

Grootse eerste indrukken
Als je aan de CA701 gaat zitten, is het eerste wat de speler opvalt het platte dashboard en het hoge bovenblad van het instrument, wat de indruk wekt van een vleugelpiano en de muzikale aspiraties van de artiest onmiddellijk naar een hoger niveau tilt. De kenmerkende KAWAI-badge – die drie generaties trots familieleiderschap en meer dan 95 jaar pianoexcellentie vertegenwoordigt – siert de toetsenklep van de CA701, met zijn warme, metaalachtige gloed die de gracieuze bewegingen van de handen van de speler eronder weerspiegelt.

CA701

Modern klassiek ontwerp
Het kastontwerp van de CA701 bevat scherpe, stijlvolle lijnen, in evenwicht gehouden door afgeronde randen en elegant taps toelopende steunpoten. De grotere, dunnere body neemt minder ruimte in dan modellen van de vorige generatie, en draagt ​​bij aan het lichte karakter van de piano, maar behoudt toch de klassieke houten teenblokken die zorgen voor een gevoel van stabiliteit en substantie.Deze combinatie van zowel traditionele als moderne designelementen weerspiegelt Kawai’s rijke akoestische piano-erfgoed, terwijl het de ultramoderne digitale technologie in de nieuwste instrumenten onderstreept.

CA701

Verstelbare muziekstandaard
De brede muziekstandaard van de CA701 is ontworpen om plaats te bieden aan de meest ambitieuze muziekwerken, met soepel afgeronde randen en een voering van gesimuleerd leer.Net als bij een vleugel kan de kijkhoek van de muziekstandaard van de Concert Artist worden aangepast aan de lengte en speelpositie van de artiest, of zelfs worden ingesteld op een speciale ‘componistentafel’-hoek voor meer gemak bij het noteren van partituren of het schetsen van muzikale ideeën.

CA701

Kast afwerkingen
De CA701 is verkrijgbaar in vier aantrekkelijke kastafwerkingen: Premium Rosewood, Premium Satin Black, Premium Satin White en luxe Ebony Polish, waardoor muzikanten hun piano kunnen afstemmen op een scala aan moderne interieurs.* Raadpleeg de Galerij-functie bovenaan deze pagina voor een visuele weergave van de piano in elke afwerking.
* Beschikbaarheid kastafwerking afhankelijk van marktlocatie.

DIMENSIES

CA701

SPECIFICATIES
Toetsenbord ・ Grand Feel III-actie
– 88 houten toetsen
– Grade-gewogen hamers
– Ivory Touch witte toetsoppervlakken
– Ebony Touch zwarte toetsoppervlakken
– Let-off-simulatie
– Drievoudige sensortoetsdetectie
– Graded contragewichten met 88 toetsen
Pedaal ・ Grand Feel
-pedaalsysteem  - Demper (met halve pedaalondersteuning)
– Soft (met halve pedaalondersteuning)
– Sostenuto
Piano geluid ・ SK-EX Rendering
– 88-toetsen meerkanaals sampling
– SK-EX Competition Grand Piano opname
– SK-EX Concert Grand Piano opname・ Harmonic Imaging XL (HI-XL)
– 88-key stereo sampling
– SK-EX, SK -5, EX opname256 noten maximale polyfonie
Piano resonantie ・ SK-EX Rendering: Resonance Modeling
– Demperresonantie –
Snaarresonantie
– Ongedempte Snaarresonantie
– Aliquot Resonantie・ Harmonic Imaging XL: Akoestische weergave
– Demperresonantie –
Snaarresonantie
– Ongedempte Snaarresonantie –
Kastresonantie
Piano Aanpassing ・Virtual Piano Artisan (20 parameters)
– Touch Curve (incl. User Touch Curve)
– Voicing (incl. 88-key User Voicing)
– Snaarresonanties  - Dempergeluid – Ongedempte snaarresonantie – Kastresonantie
–  Toets  -los-effect  - Fall- back Noise  - Hammer Noise  - Hammer Delay  - Topboard Simulation  - Decay Time  - Release Time  - Minimum Touch  - Stretch Tuning (incl. 88-key User Tuning)  - Temperament (incl. User Temperament)  - Temperament Key  - Key Volume (incl. 88 -key User Key Volume)  - Half-pedaalaanpassing  - Zachte pedaaldiepte
・Virtual Piano Artisan-presets (10 presets)
Aantal geluiden SK-EX Rendering: 5+5 renderingkarakters
Harmonic Imaging XL: 96 stemmen
Reverb SK-EX Rendering: Ambience (10 typen)
Harmonic Imaging XL: Reverb (6 typen)
Schittering
Andere effecten 24 soorten
Sprekers 13 cm x 2 (woofers)
(8 x 12) cm x 2 (topluidsprekers, met diffusors)
5 cm x 2 (tweeters)
Uitgangsvermogen 110 W (55 W + 55 W)
Hoofdtelefoonverbeteringen Premium hoofdtelefoonversterker
Ruimtelijk hoofdtelefoongeluid
Hoofdtelefoontype
Hoofdtelefoonversterker
Weergave 5″ LCD-touchscreen (480 x 800 pixels)
Antireflectiescherm
Sleutel Cover Glijdend type
Muziek rust Inklapbaar type (instelbaar in 6 hoeken)
Score-ondersteuningspennen
Productgrootte
en gewicht
Breedte 145cm (57″)
Diepte 49,5 cm (19 1/2″)
Hoogte 97 cm (38 1/5″) [muziekstandaard plat] 114,5 cm (45″) [muziekstandaard omhoog]
Netto gewicht 76,5 kg (168 2/3 lbs.)
80 kg (176 1/2 lbs.) [Ebony Pools]
Verpakkingsgrootte
en gewicht
Dimensies 159 (B) x 69,5 (D) x 65 (H) cm
Bruto gewicht 89,5 kg (zonder bank)
98 kg (met bank)
92,5 kg (zonder bank) [Ebony Polish] 101 kg (met bank) [Ebony Polish]
Beschikbare afwerkingen Premium Satijn Zwart (CA701B)
Premium Satijn Wit (CA701W)
Premium Rosewood (CA701R)
Ebony Polish (CA701EP)
Basisfuncties Dual
Split
Vierhandig
Transponeren
Stemming
Laag volume Balans
Favoriet
Interne liedjes Geluidsdemo 39 liedjes
Pianomuziek 29/42 nummers *
Concert magie 176 liedjes
Les liedjes Burgmüller 25 (25 Etudes Faciles, Opus 100)
Czerny 30 (Etudes de Mécanisme, Opus 849)
Czerny 100 (Hundert Übungsstücke, Opus 139)
Beyer 106 (Vorschule im Klavierspiel, Opus 101)
JS Bach: Inventionen
Sonatinen Album 1
Chopin Walzer (Chopin walsen serie)
Chopin Etudes (Opus 10)
Alfred’s Premier Piano Cursus Les 1A
Alfred’s Premier Piano Cursus Les 1B
Alfred’s Basic Piano Library Lesboek Level 1A
Alfred’s Basic Piano Library Lesboek Level 1B
Alfred’s Basic Adult Piano Course Lesboek Level 1
Interne recorder Totaal geheugen ongeveer 90.000 biljetten
Aantal nummers 10 liedjes
Onderdelen 2 delen
Metronoom Maatsoorten 1/4, 2/4, 3/4, 4/4, 5/4, 3/8, 6/8, 7/8, 9/8, 12/8
Drum ritmes 100 patronen
Bluetooth * Bluetooth (Ver. 5.0; GATT-compatibel)
Bluetooth Low Energy Voldoet aan MIDI-specificatie
Bluetooth Audio (Ver. 5.1; A2DP-compatibel)
USB-audiorecorder Opnemen/afspelen MP3
WAV
SMF (alleen afspelen)
Andere functies Overdubbing
Line In-opname
App-functies PianoRemote (iOS/Android)
PiaBookPlayer (iOS/Android)
Connector-aansluitingen Hoofdtelefoon 1 x 1/4″, 1 x 1/8″ stereo-aansluitingen
midi USB-MIDI, Bluetooth-MIDI *
Lijn uit 1/4″ L/MONO, R [ongebalanceerd]
Lijn in 1/8″ Stereo (met volumeregelknop) [ongebalanceerd]
USB naar host
USB naar apparaat
Anderen
Energieverbruik 45 Watt
Stroom Stroomkabel
Bank Vaste of in hoogte verstelbare bank *
Koptelefoon Koptelefoonhaak
Bladmuziek Klassieke pianocollectie *
Klassieke lespartituren *
Vingeroefeningen
Anderen Garantiekaart *
Gebruikershandleiding
Interne songlijsten

* Afhankelijk van marktlocatie.Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

Extra informatie

Specificaties Informatie
Merk

Kawai

Model

CA-701

Gewicht

93,5 kg

Garantie

5 jaar

Misschien bent u geïntereseerd in…