Bel dit nummer voor een stemafspraak 050-4062646
Piano stemmen door professionals laten uitvoeren

Piano stemmen of het stemmen van een vleugel is specialistisch werk. Al meer dan honderd jaar leiden wij daarom onze eigen pianostemmers en pianotechnici op. Deze traditie wordt tot op de dagpianostemmen van vandaag nog steeds voortgezet. We zijn dan ook trots op ons team topstemmers. Goed en vakkundig pianostemmen heeft een aantal belangrijke voordelen:

  • De instrumenten hoeven minder vaak gestemd te worden (bij een redelijk stabiel vochtgehalte).
  • Het pianostemmen hoeft niet onnodig lang te duren.
  • Door een goede stemtechniek, zal het stemblok van de piano of vleugel minder aan slijtage onderhevig zijn.
    Kijk uit voor droogte!

Kortom: door uw instrument regelmatig te laten stemmen bij de vakman kiest u voor zekerheid!

Hieronder kunt u de geluidsopnames beluisteren van een eenvoudige Eterna ER10 piano. Misschien herkent u in één van de twee opnames uw piano. Als het zo is dat het geluid van uw piano op de ontstemde piano lijkt, dan zou een goede pianostemmer de piano weer strak en zuiver kunnen laten klinken.

Hier onder een opname van een ontstemde piano. (Eterna ER10)

Hieronder een opname van een gestemde piano. (Dezelfde Eterna ER10)

Tarief voor het stemmen van uw piano of vleugel kost vanaf 1 nov 2022 inclusief 21% btw € 94,-. Te voldoen met een pinbetaling of contant. 

Bovenstaande tarieven gelden voor onze reguliere werktijden van maandag t/m vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur. Wilt u uw instrument buiten deze tijden laten stemmen? Dan kunt met ons contact op nemen voor een aangepast stemtarief.

pianostemmen