Yamaha YDP144

 850,00

  • Incl. BTW
  • Incl. verzendkosten
  • Incl. 5 jaar garantie

Compact formaat – Groots geluid

Muziek maken is emotie, of u speelt voor puur plezier of streeft naar perfectie. Deze ARIUS digitale piano is een vakkundig vervaardigd instrument dat mogelijk is gemaakt door het resultaat van meer dan eeneeuw geavanceerde Yamaha-technologieën en -expertise. De Yamaha YDP144 is een betaalbare digitale piano, perfect voor studenten of hobbyisten die op zoek zijn naar een aantrekkelijk instrument voor thuis.

Levering gemonteerd

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

Beschrijving en specificaties

Compact formaat – Groots geluid

Compact formaat – Groots geluid

Muziek maken is emotie, of u speelt voor puur plezier of streeft naar perfectie. Deze ARIUS digitale piano is een vakkundig vervaardigd instrument dat mogelijk is gemaakt door het resultaat van meer dan een eeuw geavanceerde Yamaha-technologieën en -expertise. De ARIUS YDP-144 is een betaalbare digitale piano, perfect voor studenten of hobbyisten die op zoek zijn naar een aantrekkelijk instrument voor thuis.

Een authentieke, expressieve pianobeleving

Gebruik de Smart Pianist-app voor meer mogelijkheden

Klassiek en elegant design

Een authentieke, expressieve pianobeleving

De YDP-144 biedt ervaring die op die van een vleugel lijkt, met het geluid van Yamaha’s vlaggenschip, de CFX-concertvleugel en het realistische GHS-klavier (Graded Hammer Standard).

Voor de YDP-144 is de Yamaha CFX-concertvleugel (275 cm) opnieuw gesampled. De CFX biedt een sprankelend hoog, gecombineerd met een krachtig laag. Een geluid dat tot in elke hoek van de concertzaal reikt. De CFX werd bespeeld door de winnaar van het prestigieuze Internationale Frédéric Chopin Pianoconcours in 2010 en wordt sindsdien erkend als een van de beste concertvleugels van deze tijd.

De 88 toetsen van het GHS-klavier (Graded Hammer Standard) spelen zwaarder in de baskant en hebben een lichtere aanslag in de hogere octaven.

De YDP-144 biedt handige functies voor wanneer u niet altijd op hoog volume piano kunt spelen. Intelligent Acoustic Control (IAC) past het geluid automatisch aan zodat spelers op elk volumeniveau van gebalanceerd geluid kunnen genieten.

Met Stereophonic Optimizer kunnen spelers genieten van het natuurlijke, ruimtelijke geluid dat wordt ervaren wanneer ze achter een akoestische piano zitten, zelfs wanneer ze een hoofdtelefoon dragen. Bij deze functie wordt de klank van de piano waargenomen alsof ze afkomstig zijn uit de kast van een echt akoestisch instrument en niet vanuit de hoofdtelefoon. Dit biedt een meer natuurlijke beleving voor u als speler.

Smart Pianist

Doe meer met de Smart Pianist-app

Smart Pianist is een speciale app met een prachtige grafische interface en vele ongelooflijke mogelijkheden om te gebruiken samen met uw compatibele Yamaha digitale piano.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Intuïtieve bediening

.

.

.

.

.

.

.

Van het selecteren van klanken, het aanpassen van instellingen, het oefenen met een metronoom tot het opnemen van uw meesterwerken. Smart Pianist helpt u meer te focussen op het maken van muziek en het hebben van plezier.

Speel uw favoriete songs

.

.

.

.

.

.

.

Smart Pianist scant de audiosongs die in uw muziekbibliotheek zijn geladen, analyseert de akkoordprogressie en geeft deze vervolgens in het scherm van uw smartphone of tablet weer. Speel mee terwijl de akkoorden voorbij scrollen en ondertussen hoort u het nummer via het luidsprekersysteem van uw instrument. Door MIDI-songs in de app te laden, kunt u digitale bladmuziek volgen terwijl u speelt.

Klassiek en elegant

ARIUS heeft de essentie van een akoestische piano.

Ontworpen om elegant in uw interieur te passen, vertegenwoordigt de YDP-144 het traditionele ontwerp van de akoestische piano terwijl het de technologie en het gemak van een geavanceerde digitale piano levert. Kies uit drie afwerkingen de optie die het best bij uw ruimte voor het maken van muziek past.

.

.

Specificaties

Extra informatie

Specificaties Informatie
Merk

Yamaha

Model

YDP144

Garantie

5 jaar mits geregistreerd