Yamaha YDP-S54

 1.050,00

  • Incl. BTW
  • Incl. verzendkosten
  • Incl. 5 jaar garantie

Compact formaat – Groots geluid

Voor de Yamaha YDP-S54 is de Yamaha CFX-concertvleugel (275 cm) opnieuw gesampled. De CFX biedt een sprankelend hoog, gecombineerd met een krachtig laag. Een geluid dat tot in elke hoek van deconcertzaal reikt. De CFX werd bespeeld door de winnaar van het prestigieuze Internationale Frédéric Chopin Pianoconcours in 2010 en wordt sindsdien erkend als een van de beste concertvleugels van deze tijd.

Levering gemonteerd

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

Beschrijving en specificaties
Een authentieke, expressieve pianobeleving

De YDP-S54 biedt de speelbeleving van een vleugel, met het geluid van Yamaha’s vlaggenschip, de CFX-concertvleugel en een expressief GH3-klavier (Graded Hammer 3).

Voor de YDP-S54 is de Yamaha CFX-concertvleugel (275 cm) opnieuw gesampled. De CFX biedt een sprankelend hoog, gecombineerd met een krachtig laag. Een geluid dat tot in elke hoek van de concertzaal reikt. De CFX werd bespeeld door de winnaar van het prestigieuze Internationale Frédéric Chopin Pianoconcours in 2010 en wordt sindsdien erkend als een van de beste concertvleugels van deze tijd.

Met een vleugelmechaniek met 88 toetsen van synthetisch ivoor en ebbenhout, reproduceert het GH3-klavier (Graded Hammer 3) de speelbeleving van een akoestische vleugel, van de zwaardere aanslag in de baskant tot de lichtere aanslag in de hogere octaven. De GH3 beschikt over een configuratie met drie sensoren die het gedrag van het klavier nauwkeurig waarneemt en interpreteert om een respons en gevoel als van een vleugel te realiseren, waardoor een snelle repetitie van de noten en authentieke expressieve beheersing mogelijk is.

Smart Pianist

Doe meer met de Smart Pianist-app

Smart Pianist is een speciale app met een prachtige grafische interface en vele ongelooflijke mogelijkheden om te gebruiken samen met uw compatibele Yamaha digitale piano.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Intuïtieve bediening

.

.

.

.

.

.

.

Van het selecteren van klanken, het aanpassen van instellingen, het oefenen met een metronoom tot het opnemen van uw meesterwerken. Smart Pianist helpt u meer te focussen op het maken van muziek en het hebben van plezier.

Speel uw favoriete songs

.

.

.

.

.

.

.

Smart Pianist scant de audiosongs die in uw muziekbibliotheek zijn geladen, analyseert de akkoordprogressie en geeft deze vervolgens in het scherm van uw smartphone of tablet weer. Speel mee terwijl de akkoorden voorbij scrollen en ondertussen hoort u het nummer via het luidsprekersysteem van uw instrument. Door MIDI-songs in de app te laden, kunt u digitale bladmuziek volgen terwijl u speelt.

Klassiek en elegant

ARIUS heeft de essentie van een akoestische piano.

Ontworpen om elegant in uw interieur te passen, vertegenwoordigt de Yamaha YDP-164 het traditionele ontwerp van de akoestische piano terwijl het de technologie en het gemak van een geavanceerde digitale piano levert. Kies uit drie afwerkingen de optie die het best bij uw ruimte voor het maken van muziek past.

.

.

Specificaties

Extra informatie

Specificaties Informatie
Merk

Yamaha

Model

YDP-S54

Garantie

5 jaar mits geregistreerd