Yamaha YDP S55 W

 1.199,00

• Incl. BTW
• Incl. verzendkosten
• Incl. 5 jaar garantie
• Incl. levering gemonteerd? 
De Yamaha Arius YDP-serie is gemaakt voor zowel beginnende als gevorderde pianisten, heeft compacte en elegante modellen met een fijne aanslag en het rijke, gesamplede geluid van de Yamaha CF-concertvleugel. De YDP-S55 is de kleinste in de YDP-serie en past door zijn stijlvolle, compacte vorm in zowel huiskamer als studentenkamer. De S55 is voorzien van een Graded Hammer(GH) klavier, dat zorgt voor een iets zwaardere aanslag van de lage tonen aan de baskant en voor een lichtere aanslag van de hogere tonen.

050-4062646 

Bel voor de levertijd

Categorie:

Beschrijving

Yamaha YDP S55 W

De Yamaha Arius YDP-serie is gemaakt voor zowel beginnende als gevorderde pianisten, heeft compacte en elegante modellen met een fijne aanslag en het rijke, gesamplede geluid van de Yamaha CF-X-concertvleugel.
52-1
De Arius YDP-S55 is de kleinste in de YDP-serie en past door zijn stijlvolle, compacte vorm in zowel huiskamer als studentenkamer. De S55 is voorzien van een Graded Hammer(GH) klavier, dat zorgt voor een iets zwaardere aanslag van de lage tonen aan de baskant en voor een lichtere aanslag van de hogere tonen.

Ook kan nog de keuze worden gemaakt uit drie gradaties van de aanslaggevoeligheid (zwaar, medium of licht), afhankelijk van de kracht in uw vingers of van uw speelstijl. Zo kunt u uw instrument helemaal naar uw hand zetten. Nieuw is de Stereophonic Optimizer, een technologie die bij het spelen via een hoofdtelefoon voor een ruimtelijker klank zorgt. Ook nieuw is de ingebouwde Acoustic Optimizer, die de resonantie binnen in het instrument stroomlijnt, voor een nog betere geluidskwaliteit.

Wilt u liever zacht spelen? Dan zorgt de Intelligent Acoustic Control (IAC) ervoor dat het geluid automatisch in balans blijft. Zelfs als het volume laag staat kunt u dankzij de IAC de hoogste en laagste tonen nog steeds goed horen.

De YDP-S55 is voorzien van drie pedalen, waarbij u nog extra het halfpedaaleffect kunt instellen. Met deze functie kunt u de lengte van de sustain variëren: hoe verder u het pedaal indrukt, hoe langer de tonen worden aangehouden. Dankzij het Damper Resonance-effect bemerkt u de extra trillingen bij het indrukken van dit pedaal, wat u het natuurlijke gevoel geeft op een echte vleugel te spelen.

De ingebouwde 2-sporen songrecorder is een fantastische manier om uw spel vast te leggen en uw voortgang te beluisteren tijdens het afspelen. U kunt ook de rechter- en linkerhandpartij afzonderlijk opnemen, zodat u de gedeelten voor de afzonderlijke handen apart kunt oefenen in elk door u gewenst tempo. In het programma zitten ook 50 muziekstukken uit het bijgeleverde boek “50 Greats for the Piano” , waarvan u één hand kunt uitschakelen en zelf kunt meespelen.

Tot slot kan het ook nog erg stimulerend zijn om van allerlei (Yamaha) apps gebruik te maken met behulp van uw computer of mobiele apparaten. Met de Yamaha-app voor iOS-apparaten MusicSoft Manager kunt u rechtstreeks verbinding maken met de Yamaha MusicStore vanaf uw iPhone, iPad en iPod touch en muziek overbrengen naar uw digitale piano ook kunt u uw eigen gegevens makkelijk opslaan.

De Yamaha- app Digital Piano Controller zorgt dat u de vele functies in de piano kunt bedienen via uw iPhone of iPad, voor nog eenvoudigere bediening. Ook kunnen uw voorkeursinstelling via deze app makkelijke worden opgeslagen en zelfs mee worden genomen wanneer u ergens ander gaat spelen.

52-2

Op de website van Yamaha kunt u nog veel meer apps vinden.

 

 

 

 

 

 

 

Extra informatie

Specificaties Informatie
Garantie

2 jaar

Merk

Yamaha

Model

YDPS55

Uitvoering

Wit essen met houtnerf

Hoogte

79,2 cm

Breedte

135,3 cm

Diepte

30,9 cm

Gewicht

42 kg

Klavier

Graded Hammer Standard (GHS)

Toetsbeleg

Synthetisch ivoren toetsbeleg

Polyfonie

192 tonen

Pedalen

3 met half pedaal

Pianoklanken

Yamaha concert vleugel

Klanken

10

Songrecorder

1 song 2 tracks

Metronoom

ja

Toonhoogte

transpose en finetuning

Hoofdtelefoonhouder

Ja

Aantal luidsprekers

Oval (12cm x 6cm) x 2

Versterker

2 x 20 W

Stroomverbruik

13 W

Hoofdtelefoonuitgang

2 x

USB-B to host

Ja

Intern geheugen

900 KB