Yamaha U1 PWH

 10.868,00  8.490,00

De Yamaha U1 PWH is een eeuwige favoriet onder de veeleisende pianisten en biedt uitstekende muzikale prestaties. Doordat dit instrument bekend staat als zeer sterk en betrouwbaar, is het een erg gewilde piano, die je veel op conservatoria en muziekscholen tegen zal komen. Kortom een prachtige piano voor de veeleisende pianist. Deze nieuwe Yamaha U1 piano is eind 2016 nieuw verkocht en door omstandigheden weer onbespeeld bij ons in de winkel terug gekomen. Nu bij Steenhuis te koop voor een zeer lage prijs!
Kopen? € 171,21 per maand 
Levering binnen 5 werkdagen (mits gelijkvloers en in Nederland) 

Op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Yamaha U1 PWHDe Yamaha U1 PWH is een eeuwige favoriet onder de veeleisende pianisten en biedt uitstekende muzikale prestaties. Doordat dit instrument bekend staat als zeer sterk en betrouwbaar, is het een erg gewilde piano, die je veel op conservatoria en muziekscholen tegen zal komen. Kortom een prachtige piano voor de veeleisende pianist. Deze nieuwe Yamaha U1 piano is eind 2016 nieuw verkocht en door omstandigheden weer onbespeeld bij ons in de winkel terug gekomen. Nu bij Steenhuis te koop voor een zeer lage prijs! 

Deze nieuwe Yamaha U1 piano is in 2016 verkocht en onbespeeld weer bij ons in de winkel terug gekomen. U kunt nu profiteren van een ongelofelijk mooi aanbod!

 

GESCHIEDENIS VAN YAMAHA

Sinds het einde van de negentiende eeuw is het Japanse bedrijf Yamaha ’s werelds grootste producent van piano’s en vleugels. Vooral op het gebied van de digitale instrumenten zoals de “Clavinova Digital Pianos” of de “Silent Pianos” behoren de piano’s van Yamaha tot de meest verkochte modellen.

torakusu_yamaha

Tarakusu oprichter van Yamaha piano’s en vleugelsTorakusu Yamaha – Yamaha Piano

In 1887 begon de carrière van de horlogemaker (en later firmaoprichter) TorakusuYamaha met de reparatieopdracht van een Harmonium voor de plaatselijke basisschool in Hamamatsu. Tijdens de reparatie kopieerde Yamaha het uit Amerika geïmporteerde instrument van “Mason&Hamlin” en bouwde daarmee het eerste in Japan gebouwde harmonium. In 1888 richtte hij met zijn opgedane ervaringen een orgelbouwwerkplaats op, dat in zeer snelle tijd groter werd. Al na een jaar telde het bedrijf 100 medewerkers.

In 1897 richtte Yamaha de “Nippon Gakki Seizo”(muziekinstrumentenfabriek) op, die sinds het honderjarig bestaan in 1987 de productie voortzette onder de naam Yamaha Corporation.Naar voorbeeld van verschillende modellen uit de Verenigde Staten en met ondersteuning van een medewerker van de firma Bechstein ging in 1900 de eerste piano in serieproductie. In 1950 volgde de fabricage van vleugels. In 1975 bereikte de productie zijn hoogtepunt met 393.000 verkochte piano’s en vleugels alleen in Japan.

Een baanbrekend succes voor de onderneming was in 1983 de ontwikkeling van de eerste synthesizers “DX-7”, waarvan meer dan 250.000 exemplaren verkocht werden. Met de Disklavier werd voor de eerste maal de elektronische afname van de toetsaanslag door optische sensoren ingezet. Naast toetsinstrumenten werden intussen ook blaasinstrumenten (sinds 1965), diverse muziekelektronica, motoren (sinds 1954) en sportartikelen vervaardigd. In 1966 opende het bedrijf een Europese Standplaats in Rellingen bij Hamburg.

Extra informatie

Specificaties Informatie
Merk

Yamaha

Model

U1 PWH

Uitvoering

Wit hoogglans

Hoogte

121 cm

Breedte

153 cm

Diepte

61 cm

Gewicht

228 kg

Land van herkomst

Japan

Garantie

5 jaar

Gratis afleverpakket t.w.v. € 450,- bestaande uit:

Transport, 1e stembeurt, luxe opdraaibank en een hygrometer

Gratis transport

Nederland, mits gelijkvloers of passende lift. Transport buitenland in overleg.