Yamaha SU 131

Vanaf:  9.800,00 9.250,00

• Incl. 5 jaar garantie
• Incl. gratis service stembeurt
• Incl. opdraaibank en hygrometer
• Incl. gratis levering
De Yamaha SU 131 piano is de mooiste piano die Yamaha kan bouwen en wordt niet voor niets het vlaggenschip van de Yamaha piano’s genoemd. Deze piano is handgemaakt met de beste materialen. Binnen een elegante behuizing schuilt een verfijnd instrument met een prachtig geluid en een geweldige speelaard, dit laatste mede dankzij de langere toetsen en het luxe Ivorite toetsbeleg. De Yamaha SU-piano voldoet aan alle wensen van de meest veeleisende pianist.
Huidige nieuwprijs van z’n vervanger de SU7 is € 27.470,-

Bij aankoop van deze piano een adsilent systeem voor een meerprijs van € 1.990,- inclusief montage. 

Levering: binnen 5 werkdagen

 

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

Yamaha SU 131

De Yamaha SU 131 S piano is de mooiste piano die Yamaha kan bouwen en wordt niet voor niets het vlaggenschip van de Yamaha piano’s genoemd. Deze piano is handgemaakt met de beste materialen. Binnen een elegante behuizing schuilt een verfijnd instrument met een prachtig geluid en een geweldige speelaard, dit laatste mede dankzij de langere toetsen en het luxe Ivorite toetsbeleg. De Yamaha SU-piano voldoet aan alle wensen van de meest veeleisende pianist.

Overige kenmerken Yamaha SU 131

De bovenklep van deze concertpiano is deelbaar, de consoles zijn fraai vormgegeven en de klavierklep heeft een stijlvol scharnier dat alleen aan de binnenzijde zichtbaar is. Zelfs aan de afwerking van de binnenzijde van de kast is zichtbaar veel aandacht besteed.

De massieve zangbodem is gemaakt van speciaal geselecteerd hoogwaardig vurenhout wat ook gebruikt wordt door de bekendste Duitse pianobouwers. Dit hout is afkomstig uit Europa, waar het klimaat en de hoogte ideaal zijn voor de langzame groei van de sparren, waarvan dit hout afkomstig is. Het stevige rast achter de zangbodem bestaat uit zes staande balken.

Aan de langere toetsen en het speciale vilt op de hamerkoppen is te zien dat men de Yamaha CFIII concertvleugel als voorbeeld heeft genomen. De witte toetsen zijn belegd met het speciale Ivorite en de zwarte met een speciale houtcomposiet.

De Yamaha SU 131 S is net als de CFIII vleugel voorzien van hoge kwaliteit agraffen. De basbesnaring heeft een bijzonder mooie lange, diepe toon.

De Yamaha SU 131 S heeft als extra een sostenutopedaal.

Yamaha heeft al meer dan 100 jaar pianobouw ervaring en is in de loop der tijden alle onderdelen van de piano’s en vleugels zelf gaan produceren. Hiermee kan men eigen vakmanschap en moderne technologie gebruiken, maar heeft men ook controle over de kwaliteit. Deze piano is met liefde en passie in de eigen fabriek in Kakegawa gebouwd, gebaseerd op vele jaren vakervaring.

Extra informatie

Specificaties Informatie
Merk

Yamaha

Model

SU 131

Uitvoering

Zwart hoogglans

Serienummer

4254020

Bouwjaar

1987

Hoogte

131 cm

Breedte

154 cm

Diepte

67 cm

Gewicht

273 kg

Land van herkomst

Japan

Garantie

5 jaar

BTW

Nee