Yamaha SU 118 C

Vanaf:  5.830,00 5.500,00

De Yamaha SU 118 C piano is de mooiste piano die Yamaha kan bouwen en wordt niet voor niets het vlaggenschip van de Yamaha piano’s genoemd. Deze piano is handgemaakt met de beste materialen. Binnen een elegante behuizing schuilt een verfijnd instrument met een prachtig geluid en een geweldige speelaard. De Yamaha SU-piano voldoet aan alle wensen van de meest veeleisende pianist. Huidige nieuwprijs  € 15.280,- (SU118C)

Bij aankoop van deze piano een Genio Silent Systeem voor een meerprijs vanaf € 990,- inclusief montage.

Huren? vanaf € 116,00 per maand
Kopen? vanaf € 110,92 per maand
Gratis levering binnen 5 werkdagen

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

Yamaha SU 118 C

De Yamaha SU 118 C piano is de mooiste piano die Yamaha kan bouwen en wordt niet voor niets het vlaggenschip van de Yamaha piano’s genoemd. Deze piano is handgemaakt met de beste materialen. Binnen een elegante behuizing schuilt een verfijnd instrument met een prachtig geluid en een geweldige speelaard. De Yamaha SU-piano voldoet aan alle wensen van de meest veeleisende pianist.

Overige kenmerken Yamaha SU 118 C

De bovenklep van deze concertpiano is deelbaar, de consoles zijn fraai vormgegeven en de klavierklep heeft een stijlvol scharnier dat alleen aan de binnenzijde zichtbaar is. Zelfs aan de afwerking van de binnenzijde van de kast is zichtbaar veel aandacht besteed.

De massieve zangbodem is gemaakt van speciaal geselecteerd hoogwaardig vurenhout wat ook gebruikt wordt door de bekendste Duitse pianobouwers. Dit hout is afkomstig uit Europa, waar het klimaat en de hoogte ideaal zijn voor de langzame groei van de sparren, waarvan dit hout afkomstig is. Het stevige rast achter de zangbodem bestaat uit zes staande balken.

Aan de langere toetsen en het speciale vilt op de hamerkoppen is te zien dat men de Yamaha CFIII concertvleugel als voorbeeld heeft genomen. De witte toetsen zijn belegd met het speciale Ivorite en de zwarte met een speciale houtcomposiet.

De Yamaha SU 118 C is net als de CFIII vleugel voorzien van hoge kwaliteit agraffen. De basbesnaring heeft een bijzonder mooie lange, diepe toon.

Yamaha heeft al meer dan 100 jaar pianobouw ervaring en is in de loop der tijden alle onderdelen van de piano’s en vleugels zelf gaan produceren. Hiermee kan men eigen vakmanschap en moderne technologie gebruiken, maar heeft men ook controle over de kwaliteit. Deze piano is met liefde en passie in de eigen fabriek in Kakegawa gebouwd, gebaseerd op vele jaren vakervaring.

Extra informatie

Specificaties Informatie
Merk

Yamaha

Model

SU118C

Uitvoering

Zwart hoogglans

Serienummer

4044757

Bouwjaar

1985

Gewicht

250 kg

Hoogte

118 cm

Breedte

150 cm

Diepte

62 cm

Land van herkomst

Japan

Garantie

5 jaar

Gratis afleverpakket t.w.v. € 450,- bestaande uit:

Transport, 1e stembeurt, luxe opdraaibank en een hygrometer

Gratis transport

Nederland, mits gelijkvloers of passende lift. Transport buitenland in overleg.

BTW

Nee