Yamaha DYUS1E3

 19.546,00  18.560,00

• Incl. btw
• Incl. 5 jaar garantie
• Incl. gratis service stembeurt
• Incl. hoofdtelefoon, opdraaibank en hygrometer
• Incl. gratis levering
Yamaha DYUS1E3 disklavier combineert technologie met traditie om een hele nieuwe wereld van muzikale mogelijkheden voor u te openen. De innovatieve kenmerken van de DYUS1E3 zullen u helpen om meer uit uw creatieve en muzikale vaardigheden te halen. Pak uw afstandsbediening en u kunt u meteen genieten van nieuwe muziek via het internet of luisteren naar één van uw oude favorieten uit uw persoonlijke cd-collectie. De DYUS1E3 wordt geleverd met ingebouwde luidsprekers en exclusieve Yamaha CD ‘s, zodat u kunt meteen kunt beginnen met luisteren zonder een ingewikkeld set – up proces . Wanneer u de DYUS1E3 met het internet te verbindt, dan heeft u direct toegang tot een schat aan muzikale optredens van de beste muzikanten in de wereld.
Levertijd:

Beschikbaar via nabestelling

Categorie:

Beschrijving

Yamaha DYUS1E3 disklavier

Yamaha DYUS1E3 disklavier combineert technologie met traditie om een hele nieuwe wereld van muzikale mogelijkheden voor u te openen. De innovatieve kenmerken van de DYUS1E3 zullen u helpen om meer uit uw creatieve en muzikale vaardigheden te halen. Pak uw afstandsbediening en u kunt u meteen genieten van nieuwe muziek via het internet of luisteren naar één van uw oude favorieten uit uw persoonlijke cd-collectie. De DYUS1E3 wordt geleverd met ingebouwde luidsprekers en exclusieve Yamaha CD ‘s, zodat u kunt meteen kunt beginnen met luisteren zonder een ingewikkeld set – up proces . Wanneer u de DYUS1E3 met het internet te verbindt, dan heeft u direct toegang tot een schat aan muzikale optredens van de beste muzikanten in de wereld.

GESCHIEDENIS VAN YAMAHA

Sinds het einde van de negentiende eeuw is het Japanse bedrijf Yamaha ’s werelds grootste producent van piano’s en vleugels. Vooral op het gebied van de digitale instrumenten zoals de “Clavinova Digital Pianos” of de “Silent Pianos” behoren de piano’s van Yamaha tot de meest verkochte modellen.

torakusu_yamaha

Tarakusu oprichter van Yamaha piano’s en vleugelsTorakusu Yamaha – Yamaha Piano

In 1887 begon de carrière van de horlogemaker (en later firmaoprichter) TorakusuYamaha met de reparatieopdracht van een Harmonium voor de plaatselijke basisschool in Hamamatsu. Tijdens de reparatie kopieerde Yamaha het uit Amerika geïmporteerde instrument van “Mason&Hamlin” en bouwde daarmee het eerste in Japan gebouwde harmonium. In 1888 richtte hij met zijn opgedane ervaringen een orgelbouwwerkplaats op, dat in zeer snelle tijd groter werd. Al na een jaar telde het bedrijf 100 medewerkers.

In 1897 richtte Yamaha de “Nippon Gakki Seizo”(muziekinstrumentenfabriek) op, die sinds het honderjarig bestaan in 1987 de productie voortzette onder de naam Yamaha Corporation.Naar voorbeeld van verschillende modellen uit de Verenigde Staten en met ondersteuning van een medewerker van de firma Bechstein ging in 1900 de eerste piano in serieproductie. In 1950 volgde de fabricage van vleugels. In 1975 bereikte de productie zijn hoogtepunt met 393.000 verkochte piano’s en vleugels alleen in Japan.

Een baanbrekend succes voor de onderneming was in 1983 de ontwikkeling van de eerste synthesizers “DX-7”, waarvan meer dan 250.000 exemplaren verkocht werden. Met de Disklavier werd voor de eerste maal de elektronische afname van de toetsaanslag door optische sensoren ingezet. Naast toetsinstrumenten werden intussen ook blaasinstrumenten (sinds 1965), diverse muziekelektronica, motoren (sinds 1954) en sportartikelen vervaardigd. In 1966 opende het bedrijf een Europese Standplaats in Rellingen bij Hamburg.

Extra informatie

Specificaties Informatie
Merk

Yamaha

Model

DYUS1E3

Uitvoering

Zwart hoogglans

Breedte

153 cm

Hoogte

121 cm

Diepte

61 cm

Gewicht

261 kg

Land van herkomst

Japan

Garantie

5 jaar

Gratis afleverpakket t.w.v. € 450,- bestaande uit:

Transport, 1e stembeurt, luxe opdraaibank en een hygrometer

Gratis transport

Nederland, mits gelijkvloers of passende lift. Transport buitenland in overleg.

BTW

Ja