Yamaha C5

 24.900,00

Deze Yamaha C5 vleugel is mede door zijn lengte van 2 meter, een vleugel die een prachtige bas heeft en een uitgebalanceerd midden en sprankelende discant. Al bij de eerste tonen hoort u de ruime en grote klank die een goede vleugel van deze lengte met zich mee brengt.  Spelen op deze vleugel betekent een ongekende fijne ervaring. Je voelt je een concertpianist op deze geweldige nog als nieuw zijnde zeer weinig bespeelde Yamaha C5  vleugel. Bent u geïnteresseerd geraakt in deze vleugel?, dan bent u van harte uitgenodigd deze prachtige vleugel te komen bespelen of beluisteren.

Gratis levering binnen 5 werkdagen

Op voorraad

Beschrijving

Yamaha C5

Deze Yamaha C5 vleugel is mede door zijn lengte van 2 meter, een vleugel die een prachtige bas heeft en een uitgebalanceerd midden en sprankelende discant. Al bij de eerste tonen hoort u de ruime en grote klank die een goede vleugel van deze lengte met zich mee brengt.  Spelen op deze vleugel betekent een ongekende fijne ervaring. Je voelt je een concertpianist op deze geweldige nog als nieuw zijnde zeer weinig bespeelde Yamaha C5 vleugel. Bent u geïnteresseerd geraakt in deze vleugel?, dan bent u van harte uitgenodigd deze prachtige vleugel te komen bespelen of beluisteren.

Geschiedenis van Yamaha

In 1887 begon de carrière van de horlogemaker (en later firmaoprichter) TorakusuYamaha met de reparatieopdracht van een Harmonium voor de plaatselijke basisschool in Hamamatsu. Tijdens de reparatie kopieerde Yamaha het uit Amerika geïmporteerde instrument van “Mason&Hamlin” en bouwde daarmee het eerste in Japan gebouwde harmonium. In 1888 richtte hij met zijn opgedane ervaringen een orgelbouwwerkplaats op, dat in zeer snelle tijd groter werd. Al na een jaar telde het bedrijf 100 medewerkers.

In 1897 richtte Yamaha de “Nippon Gakki Seizo”(muziekinstrumentenfabriek) op, die sinds het honderjarig bestaan in 1987 de productie voortzette onder de naam Yamaha Corporation.Naar voorbeeld van verschillende modellen uit de Verenigde Staten en met ondersteuning van een medewerker van de firma Bechstein ging in 1900 de eerste piano in serieproductie. In 1950 volgde de fabricage van vleugels. In 1975 bereikte de productie zijn hoogtepunt met 393.000 verkochte piano’s en vleugels alleen in Japan.

Een baanbrekend succes voor de onderneming was in 1983 de ontwikkeling van de eerste synthesizers “DX-7”, waarvan meer dan 250.000 exemplaren verkocht werden. Met de Disklavier werd voor de eerste maal de elektronische afname van de toetsaanslag door optische sensoren ingezet. Naast toetsinstrumenten werden intussen ook blaasinstrumenten (sinds 1965), diverse muziekelektronica, motoren (sinds 1954) en sportartikelen vervaardigd. In 1966 opende het bedrijf een Europese Standplaats in Rellingen bij Hamburg.

Extra informatie

Specificaties Informatie
Merk

Yamaha

Model

C5

Uitvoering

Zwart hoogglans

Serienummer

6259953

Bouwjaar

2010

Lengte

200 cm

Breedte

150 cm

Hoogte

102 cm

Gewicht

350 kg

Land van herkomst

Japan

Garantie

5 jaar

Gratis afleverpakket t.w.v. € 450,- bestaande uit:

Transport, 1e stembeurt, luxe opdraaibank en een hygrometer

Gratis transport

Nederland, mits gelijkvloers of passende lift. Transport buitenland in overleg.

BTW

Nee