Yamaha C3 E

 20.900,00

• Incl. 5 jaar garantie
• Incl. gratis service stembeurt
• Incl. opdraaibank en hygrometer
 Incl. gratis levering
Deze Yamaha C3 E vleugel is mede door gebruik van zeer goede materialen en ideale lengte de meest verkochte vleugel in hun assortiment. Bent u geïnteresseerd geraakt in deze door ons weer als nieuw gerestaureerde vleugel en voorzien van o.a. originele Yamaha bovenhamers, roulettes en hamerstelen, Wit u een kennis maken met deze fantastische Yamaha C3 E vleugel?  dan bent u van harte uitgenodigd deze eens te komen bespelen of beluisteren.

Levertijd: binnen 5 werkdagen

Op voorraad

Beschrijving

Deze Yamaha C3 E vleugel is mede door gebruik van zeer goede materialen en ideale lengte de meest verkochte vleugel in hun assortiment. Bent u geïnteresseerd geraakt in deze door ons weer als nieuw gerestaureerde vleugel en voorzien van originele Yamaha bovenhamers, roulettes en stelen, Wit u een kennis maken met deze fantastische Yamaha C3 vleugel? dan bent u van harte uitgenodigd deze eens te komen bespelen of beluisteren.

Torakusu Yamaha – Yamaha Piano

In 1887 begon de carrière van de horlogemaker (en later firmaoprichter) TorakusuYamaha met de reparatieopdracht van een Harmonium voor de plaatselijke basisschool in Hamamatsu. Tijdens de reparatie kopieerde Yamaha het uit Amerika geïmporteerde instrument van “Mason&Hamlin” en bouwde daarmee het eerste in Japan gebouwde harmonium. In 1888 richtte hij met zijn opgedane ervaringen een orgelbouwwerkplaats op, dat in zeer snelle tijd groter werd. Al na een jaar telde het bedrijf 100 medewerkers.

In 1897 richtte Yamaha de “Nippon Gakki Seizo”(muziekinstrumentenfabriek) op, die sinds het honderjarig bestaan in 1987 de productie voortzette onder de naam Yamaha Corporation.Naar voorbeeld van verschillende modellen uit de Verenigde Staten en met ondersteuning van een medewerker van de firma Bechstein ging in 1900 de eerste piano in serieproductie. In 1950 volgde de fabricage van vleugels. In 1975 bereikte de productie zijn hoogtepunt met 393.000 verkochte piano’s en vleugels alleen in Japan.

Een baanbrekend succes voor de onderneming was in 1983 de ontwikkeling van de eerste synthesizers “DX-7”, waarvan meer dan 250.000 exemplaren verkocht werden. Met de Disklavier werd voor de eerste maal de elektronische afname van de toetsaanslag door optische sensoren ingezet. Naast toetsinstrumenten werden intussen ook blaasinstrumenten (sinds 1965), diverse muziekelektronica, motoren (sinds 1954) en sportartikelen vervaardigd. In 1966 opende het bedrijf een Europese Standplaats in Rellingen bij Hamburg.

Extra informatie

Specificaties Informatie
Merk

Yamaha

Model

C3 E

Serienummer

4840586

Bouwjaar

1990

Hoogte

102 cm

Breedte

149 cm

Lengte

186 cm

Gewicht

310 kg

Uitvoering

Zwart hoogglans

Land van herkomst

Japan

Garantie

5 jaar

BTW

Nee