Yamaha B3e

Vanaf:  5.290,00 4.990,00

• Incl. 5 jaar garantie
• Incl. gratis service stembeurt
• Incl. opdraaibank en hygrometer
 Incl. gratis levering
Heeft een betere prijs-kwaliteit verhouding dan die van menig concurrent, maar voldoet toch volledig aan alle Yamaha-normen. De Yamaha B3e is een prachtige zeer jonge gebruikte piano en is afgeleid van de beroemde Yamaha U1 piano. Laat deze prachtige aanbieding niet aan u voorbij gaan.

Bij aankoop van deze piano een Silent Systeem voor een meerprijs vanaf € 990,- inclusief montage.

Huren? vanaf € 105,00 per maand     Levertijd: binnen 5 werkdagen

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

Yamaha B3e

Heeft een betere prijs-kwaliteit verhouding dan die van menig concurrent, maar voldoet toch volledig aan alle Yamaha-normen. De Yamaha B3e is een prachtige zeer jonge gebruikte piano en is afgeleid van de beroemde Yamaha U1 piano. Laat deze prachtige aanbieding niet aan u voorbij gaan.

GESCHIEDENIS VAN YAMAHA

Sinds het einde van de negentiende eeuw is het Japanse bedrijf Yamaha ’s werelds grootste producent van piano’s en vleugels. Vooral op het gebied van de digitale instrumenten zoals de “Clavinova Digital Pianos” of de “Silent Pianos” behoren de piano’s van Yamaha tot de meest verkochte modellen.

Tarakusu oprichter van Yamaha piano's en vleugelsTorakusu Yamaha – Yamaha Piano

In 1887 begon de carrière van de horlogemaker (en later firmaoprichter) TorakusuYamaha met de reparatieopdracht van een Harmonium voor de plaatselijke basisschool in Hamamatsu. Tijdens de reparatie kopieerde Yamaha het uit Amerika geïmporteerde instrument van “Mason&Hamlin” en bouwde daarmee het eerste in Japan gebouwde harmonium. In 1888 richtte hij met zijn opgedane ervaringen een orgelbouwwerkplaats op, dat in zeer snelle tijd groter werd. Al na een jaar telde het bedrijf 100 medewerkers.

In 1897 richtte Yamaha de “Nippon Gakki Seizo”(muziekinstrumentenfabriek) op, die sinds het honderjarig bestaan in 1987 de productie voortzette onder de naam Yamaha Corporation.Naar voorbeeld van verschillende modellen uit de Verenigde Staten en met ondersteuning van een medewerker van de firma Bechstein ging in 1900 de eerste piano in serieproductie. In 1950 volgde de fabricage van vleugels. In 1975 bereikte de productie zijn hoogtepunt met 393.000 verkochte piano’s en vleugels alleen in Japan.

Een baanbrekend succes voor de onderneming was in 1983 de ontwikkeling van de eerste synthesizers “DX-7”, waarvan meer dan 250.000 exemplaren verkocht werden. Met de Disklavier werd voor de eerste maal de elektronische afname van de toetsaanslag door optische sensoren ingezet. Naast toetsinstrumenten werden intussen ook blaasinstrumenten (sinds 1965), diverse muziekelektronica, motoren (sinds 1954) en sportartikelen vervaardigd. In 1966 opende het bedrijf een Europese Standplaats in Rellingen bij Hamburg.

Pianofabriek van Yamaha Japan Pianofabriek Yamaha Japan

 

 

Extra informatie

Specificaties Informatie
Merk

Yamaha

Model

B3

Uitvoering

Zwart hoogglans

Serienummer

34373771

Bouwjaar

2018

Hoogte

121 cm

Breedte

151 cm

Diepte

61 cm

Gewicht

215 kg

Land van herkomst

Indonesië

Garantie

5 jaar

Gratis afleverpakket t.w.v. € 450,- bestaande uit:

Transport, 1e stembeurt, luxe opdraaibank en een hygrometer

Gratis transport

Nederland, mits gelijkvloers of passende lift. Transport buitenland in overleg.

BTW

Nee