Weinbach 115

Vanaf:  3.170,00 2.990,00

De bouw van deze Weinbach 115, vindt plaats in Tsjechië en wordt met alle mogelijke zorg uitgevoerd in de Petrof fabriek. Hun degelijke en precieze mechaniek zal ook de ervaren pianisten aanspreken. De constructie van Weinbach piano’s is gebaseerd op die van de Petrof instrumenten. Dit geeft ze een buitengewone stabiliteit en een rijke warme toon. Ervaren pianisten zullen ze ook waarderen, en hun stabiliteit en veerkracht maken ze vooral geschikt voor intensief spelen, bijvoorbeeld op muziekscholen, kerken maar natuurlijk ook bij u in de huiskamer.

Bij aankoop van deze piano een Genio Silent Systeem voor een meerprijs vanaf € 990,- inclusief montage.

Huren? vanaf € 63,00 per maand    Kopen? vanaf € 60,30 per maand
Levering binnen 5 werkdagen (mits gelijkvloers en in Nederland) 

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

Weinbach 115

De geschiedenis van de naam Weinbach gaat terug tot 1887, toen Gerhard Wein zijn originele orgelmakerij in de Duitse regio Weinbach oprichtte. Het duurde niet lang voordat hij twee medewerkers had aangenomen die in de leer waren bij de pianofabriek in Wenen, en die nu hun nieuwe inzichten de constructie van de piano veranderden. In 1893 produceerden ze uitsluitend piano’s. De fabriek floreerde en zijn reputatie had zich over heel Europa verspreid en begon zich uit te breiden naar de Amerikaanse markt. Zowel de zonen van de oprichter als hun nakomelingen zetten het succesvolle werk van hun (groot) vader voort onder de naam Weinbach.

In 1956 nam PETROF Weinbach op in zijn productie en verkoopt nu piano’s uit het middensegment onder de naam Weinbach. De bouw van de instrumenten vindt plaats in Tsjechië en wordt met alle mogelijke zorg uitgevoerd in de PETROF fabriek. Hun degelijke en precieze mechaniek zal ook ervaren pianisten aanspreken. De constructie van Weinbach-piano’s is gebaseerd op die van de PETROF instrumenten. Dit geeft ze buitengewone stabiliteit en een rijke warme toon. Ervaren pianisten zullen ze ook waarderen, en hun stabiliteit en veerkracht maken ze vooral geschikt voor intensief spelen, bijvoorbeeld op muziekscholen, kerken maar natuurlijk ook bij u in de huiskamer.

Extra informatie

Specificaties Informatie
Merk

Weinbach

Model

115

Uitvoering

Zwart hoogglans

Serienummer

259932

Bouwjaar

1993

Gewicht

220 kg

Hoogte

115 cm

Breedte

144 cm

Diepte

55 cm

Land van herkomst

Tsjechie

Garantie

5 jaar

Gratis afleverpakket t.w.v. € 450,- bestaande uit:

Transport, 1e stembeurt, luxe opdraaibank en een hygrometer

Gratis transport

Nederland, mits gelijkvloers of passende lift. Transport buitenland in overleg.

BTW

Nee