Metronoom M855 131

 45,00

  • Incl. BTW
  • Incl. verzendkosten

Noten zijdeglans mechanische metronoom M855 131 is gemaakt van kunststof. Deze metronoom geeft een duidelijk geluid die u zeer beslist in het goede ritme zal houden. Witter is al vele jaren de metronoom leverancier voor de muziekhandel. Al sinds 1895 maakt Wittner metronomen van zeer goede kwaliteit. Door jarenlange ervaring hebben ze de meest betrouwbare metronoom die er op dit moment te verkrijgen is en leverbaar in zeer veel uiteenlopende modellen, kleuren en uitvoeringen…

Levertijd: eerstvolgende werkdag

Op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Metronoom M855 131

Noten zijdeglans mechanische metronoom gemaakt van kunststof. Deze metronoom geeft een duidelijk geluid die u zeer beslist in het goede ritme zal houden.

Witter is al vele jaren de metronoom leverancier voor de muziekhandel. Al sinds 1895 maakt Wittner metronomen van zeer goede kwaliteit. Door jarenlange ervaring hebben ze de meest betrouwbare metronomen die er op dit moment te verkrijgen zijn en bieden ze de meest uiteenlopende modellen, kleuren en uitvoeringen aan. De verschillende ritmes kunt u instellen, door het verschuiven van het gewichtje die aan de wijzer bevestigd is. De aanduidingen van de diverse ritmes zijn duidelijk aangegeven, zodat u makkelijk en snel het gewenste ritme kunt instellen. Door met bijgeleverde sleutel de mechanische veer op te winden zal de metronoom het een lange tijd volhouden. Dit accessoir zorgt voor een goed en strak ritme tijdens het bespelen van uw instrument. Waneer u met regelmaat oefenent zult u het ritme steeds beter onder de knie krijgen en steeds minder de metronoom nodig hebben. Mocht u iets minder ritme vast zijn, dan is deze metronoom onmisbaar voor u.

Extra informatie

Specificaties Informatie
Merk

Wittner

Model

Piramide

Hoogte

22 cm

Uitvoering

Noten zijdeglans

Metronoom

Mechanisch

Met bel

Ja