Metronoom Junior red

 39,00

  • Incl. BTW
  • Incl. verzendkosten

Rubin red zijdeglans mechanische metronoom Junior red is gemaakt van kunststof. Deze metronoom geeft een duidelijk geluid die u zeer beslist in het goede ritme zal houden. Witter is al vele jaren de metronoom leverancier voor de muziekhandel. Al sinds 1895 maakt Wittner metronomen van zeer goede kwaliteit. Door jarenlange ervaring hebben ze de meest betrouwbare metronoom die er op dit moment te verkrijgbaar is en in zeer veel uiteenlopende modellen, kleuren en uitvoeringen…

Levertijd: eerstvolgende werkdag

Op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Metronoom Junior red

Rubin red zijdeglans mechanische Metronoom Junior red gemaakt van kunststof. Deze metronoom geeft een duidelijk geluid die u zeer beslist in het goede ritme zal houden.

Witter is al vele jaren de metronoom leverancier voor de muziekhandel. Al sinds 1895 maakt Wittner metronomen van zeer goede kwaliteit. Door jarenlange ervaring hebben ze de meest betrouwbare metronomen die er op dit moment verkrijgbaar zijn en bieden ze de meest uiteenlopende modellen, kleuren en uitvoeringen aan. De verschillende ritmes kunt u instellen, door het verschuiven van het gewichtje die aan de wijzer bevestigd is. De aanduidingen van de diverse ritmes zijn duidelijk aangegeven, zodat u makkelijk en snel het gewenste ritme kunt instellen. Door met bijgeleverde sleutel de mechanische veer op te winden zal de metronoom het een lange tijd volhouden. Dit accessoir zorgt voor een goed en strak ritme tijdens het bespelen van uw instrument. Waneer u met regelmaat oefenent zult u het ritme steeds beter onder de knie krijgen en steeds minder de metronoom nodig hebben. Mocht u iets minder ritme vast zijn, dan is deze metronoom onmisbaar voor u.

Extra informatie

Specificaties Informatie
Merk

Wittner

Model

Junior

Uitvoering

Rubin Red

Hoogte

15 cm

Metronoom

Mechanisch

Met bel

Nee