Kawai RX3

 16.450,00

• Incl. 5 jaar garantie
• Incl. gratis service stembeurt
• Incl. opdraaibank en hygrometer
 Incl. gratis levering
Deze Kawai RX3 vleugel is in een zeer goede staat en zeer weinig bespeeld. De RX3 heeft een uitstekende klank en aanslag, en kan op grond van zijn afmetingen op verschillende manieren worden gebruikt. Dit is de vleugel waaraan beroepsmusici de voorkeur geven … De professionele vleugel RX3 imponeert vanwege zijn waardige elegantie en duidelijk waarneembare toon. Hierdoor roept hij de kwaliteiten van een veel grotere vleugel op.

Levering: binnen 5 werkdagen

Verkocht

Beschrijving

Kawai RX3
Deze vleugel is in absolute nieuw staat en zeer weinig bespeeld. De RX-3 heeft een uitstekende klank en aanslag, en kan op grond van zijn afmetingen op verschillende manieren worden gebruikt. Dit is de vleugel waaraan beroepsmusici de voorkeur geven … De professionele vleugel RX-3 imponeert vanwege zijn waardige elegantie en duidelijk waarneembare toon. Hierdoor roept hij de kwaliteiten van een veel grotere vleugel op.

Vanwege zijn lengte van 186cm is de RX-3 zeer geschikt voor professionele opnamestudio’s, kerken, kleine verenigingen en huisstudio’s. De beroepsmusicus biedt hij volop vermogen en projectie … en de bedreven amateur biedt hij een fijne toonkwaliteit en uitstekende gevoeligheid.

Resonantiebodem van de extra klasse
De Kawai houttechnologie benut alle zintuigen… zien, ruiken en tasten, bij het uitzoeken van de beste houtsoorten. De resonantiebodem van de RX-3 wordt van massief sparrenhout met een zeer gelijkmatige verdeling van de nerven gemaakt, dat zorgvuldig uitgezocht, asymmetrisch gewelfd en wetenschappelijk getest werd om Kawai’s hoge eisen aan het gedrag van de resonantie te vervullen.

Agraffen
Agraffen verzekeren de precisie van de ligging van de snaren, de afstand tussen de snaren en de exacte hoek van de aanslag, om een grotere uniformiteit van de toon en de in werkelijkheid “klinkende lengte” van een snaar te bereiken.

Duplex Scala
De Duplex Scala (uitvinding van Steinway & Sons) voegt aan de discant boventonen toe, die aan iedere toon nog een extra glans en klankvolume geven.

Langzaam sluitende toetsenklep
De bijzonder langzaam sluitende toetsenklep met een tweevoudig dempingsmechanisme beschermt de handen en het oppervlak van de vleugel tegen verwondingen en beschadigingen, die kunnen worden veroorzaakt door een plotseling dichtslaan van de toetsenklep.

NEOTEX™ toetsenbeleg
Alleen Kawai heeft het synthetische toetsenbeleg NEOTEX, dat naar het voorbeeld van ivoor en ebbenhout is nagemaakt. Het wordt uit cellulosevezels gemaakt, die bijna identiek zijn met het oppervlak van de natuurlijke voorbeelden en de absorptie van het handzweet mogelijk maken. Daar het basismateriaal van de witte en zwarte toetsen hetzelfde is, beleeft de pianist een gelijkblijvend vingergevoel. NEOTEX toont ook na jarenlange zwaarste belasting geen scheuren of kleurveranderingen.

Extra informatie

Specificaties Informatie
Merk

Kawai

Model

RX3

Serienummer

2534386

Bouwjaar

2006

Uitvoering

Zwart hoogglans

Gewicht

327 kg

Hoogte

102 cm

Breedte

152 cm

Lengte

186 cm

Land van herkomst

Japan

Garantie

5 jaar

Gratis transport

Nederland, mits gelijkvloers of passende lift. Transport buitenland in overleg.

BTW

Nee