Kawai E200 adsilent

 7.642,00  7.180,00

• Incl. btw
• Incl. 5 jaar garantie
• Incl. gratis service stembeurt
• Incl. opdraaibank en hygrometer
• Incl. adsilent met hoofdtelefoon
• Incl. gratis levering  

De Kawai E200 adsilent is het ideale instrument voor gezin en onderwijs. Het Millennium III mechaniek met ABS-carbon reageert op iedere nuance in de aanslag en de massieve zangbodem van geselecteerd vurenhout zorgt voor de warme ronde klank van dit instrument. De piano’s uit de vernieuwde E-serie hebben een elegant design en zijn voorzien van stalen pedalen met een messing toplaag. Aantrekkelijke details zijn de maar liefst één meter brede lessenaar en de langzaam sluitende ‘soft-fall’ klavierklep en natuurlijk de verrassende lage prijs!

Levering: binnen 5 werkdagen    Huren? vanaf € 139,00 per maand
Meer informatie over het adsilent systeem

Op voorraad

Categorie:

Beschrijving

MET adsilent HEB JE VEEL MOGELIJKHEDEN

Een superieur pianogeluid met 9 sample-lagen en 128 dynamische niveaus, ontwikkeld door Europese specialisten. 100% optisch, dus contactloze sensoren voor toetsen en pedalen. De combinatie van de modernste technologie en dito functies zoals geïntegreerde Bluetooth MIDI * en draadloze bediening via een app maakt dit adsilent  systeem echt uniek.

Thuis

Dankzij het adsilent  systeem kun je thuis, overdag of ’s nachts, ongestoord spelen, zonder dat huisgenoten of buren je kunnen horen. Via je hoofdtelefoon of de luidsprekers kun je de opnames beluisteren.

Opnemen en afspelen

Wil jij je pianospel opnemen en het verzenden naar je vrienden, familieleden of pianoleraren? Dit is allemaal mogelijk met het adsilent  systeem. Je kunt deze opnames ook opslaan in je app. Sluit jouw smartphone adsilent app aan op je computer of stereosysteem om via adsilent  je opnames te beluisteren.

Ideaal om te leren

In een muziekschool kunnen verschillende leerlingen tegelijkertijd in dezelfde ruimte ongestoord oefenen. Ook kan de leerling luisteren naar de oefeningen via een hoofdtelefoon. De pianodocent kan een tweede hoofdtelefoon aansluiten en op elk gewenst moment even met zijn leerling meeluisteren.

App voor smartphones

Het gebruik van de gratis smartphone app biedt snel en gemakkelijk toegang tot instellingen, b.v. voor geluid, nagalm of volume. Natuurlijk kan het systeem ook worden bediend zonder de app.

De beste eigenschappen van adsilent
 • 88 toetsensensoren, 100% contactloos
 • 3 pedaalsensoren, (sustain: proportioneel of aan/uit; soft & sostenuto: aan/uit).
 • Max. 247 noten polyfonie
 • 9 sample-lagen en 128 dynamische niveaus
 • 8 Preset/User Sounds (8 voorkeurscombinaties van geluid en instellingen)*
 • Totaal 127 geluiden, inclusief 5 x piano, 4 x elektrische piano, 1 x klavecimbel, 1 x kerkorgel, 8 orgelgeluiden
 • Geluidseffecten: nagalm, koor, Chorus, delay, 4-bands equalizer en transponeren.
 • Metronoom: met instellingen voor ritme, tempo, volume
 • Opnames: 10 verschillende geluidssporen
 • 10 demo liedjes
 • Aanpassingen/instellingen voor: aanslaggevoeligheid, repetitie per noot, individueel toetsvolume instelling, automatische sensorkalibrering*, pedaal schakelpunt, toetsdiepte (met boven- en ondergrens), paneel LED helderheid*, soort piano*, stemmen van individuele toetsen*
 • Bluetooth MIDI**
 • Controle: geluid, metronoom, opname, afspelen, combo volume / aan/uit-knop
 • 2 x 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting
 • 3.5mm stereo line-out
 • Tuning: 440Hz +/- 13Hz
 • 5 x LED activiteitsindicator
 • Control Box met instelbare kijkhoek
 • Afmetingen Control Box: W: 143mm D: 79 mm h: 27 mm

Extra functie via adsilent -app
Bluetooth MIDI-functie momenteel alleen beschikbaar voor smartphones en tabletcomputers.

De adsilent app. Opnemen, controle, luisteren naar en nog veel meer…

De adsilent -app is een bijbehorende app voor het adsilent  systeem voor piano‘s en vleugels. Met de app kunt u gemakkelijk toegang krijgen tot o.a. instellingen en het aanpassen van geluid, nagalm en volume.

U kunt opnames van uw pianospel opnemen en deze in de app opslaan. Daarna kunt de opnamen naar uw telefoon / tablet kopiëren en vanaf deze plek e-mailen naar o.a. vrienden en familie.

De adsilent  app ondersteunt ook iTunes sharing, zodat uw opnames ook via iTunes kunnen worden beheerd.

Verbind uw adsilent systeem via Bluetooth ** met uw mobiele telefoon en bedien de digitale piano draadloos. (Mogelijk vanaf Bluetooth-versie 4.0)

De app is gratis beschikbaar voor Android– en iOS-apparaten in de app-store. (App vereist minimaal Android-versie 6.0 of iOS-versie 8.0)

 • Geluidsinstellingen: Geluid, nagalm, chorus, delay, 4-bands equalizer, transponeren.
 • 8 User Preset (geluidssporen voor voorkeur combinaties van geluid en instellingen)
 • Metronoom: ritme, tempo, volume
 • Opnames: 10 sporen voor opnames – opnemen, spelen, overdragen en verzenden per e-mail
 • 10 demo liedjes
 • Instellingen voor: Aanslaggevoeligheid, repetitie per noot, individueel toetsvolume instelling, automatische sensorkalibratie*, pedaal schakelpunt, Toets diepte (boven- en ondergrens), contious note-on, paneel LED helderheid*, soort piano*, tuning voor individuele toetsen*

* Extra functie via adsilent-app
** Bluetooth MIDI-functie momenteel alleen beschikbaar voor smartphones en tabletcomputers.

SUPPORT & DOWNLOADS BROCHURES

Kawai E200

De Kawai E200 is het ideale instrument voor gezin en onderwijs. Het Millennium III mechaniek met ABS-carbon reageert op iedere nuance in de aanslag en de massieve zangbodem van speciaal geselecteerd vurenhout zorgt voor de warme ronde klank van dit instrument.
De piano’s uit de vernieuwde E-serie hebben een elegant design en zijn voorzien van stalen pedalen met een messing toplaag. Aantrekkelijke details zijn de maar liefst één meter brede lessenaar en de langzaam sluitende ‘soft-fall’ klavierklep.

Kawai is, net als Yamaha, een Japans merk, maar heeft zich in tegenstelling tot Yamaha meer in pianobouw gespecialiseerd. Koichi Kawai, die zijn bedrijf in 1927 oprichtte, was de eerste in Japan die zelf een pianomechaniek ontwikkelde en bouwde. Zijn zoon Shigeru Kawai en later zijn kleinzoon Hirotaka Kawai investeerden veel in innovaties van zowel productietechniek als pianotechniek onder het motto: perfectie is geen streven, maar een plicht.

Kenmerken van de Kawai K-serie

Uniek Millennium III mechaniek

Al in de jaren ’70 van de vorige eeuw introduceerde Kawai een mechaniek met ABS Styron kunststof onderdelen. Omdat de houten onderdelen in het mechaniek door invloeden van buitenaf steeds kunnen krimpen en uitzetten, zocht Kawai naar een perfecter alternatief. Zo’n twintig jaar later, in de jaren ’90, kwam Kawai met het zogeheten Ultra-Responsive ABS-mechaniek. In 2006 volgde het Millennium III mechaniek , waarin het vernieuwde ABS-carbon werd verwerkt. De eigenschappen van dit nieuwe materiaal zijn dat het sterk is en licht van gewicht en dat het een grote mate van stugheid bezit, waardoor het zeer goed energie geleidt. Deze toepassing zorgt voor een grotere mate van stabiliteit omdat ABS-carbon onder invloed van weersomstandigheden niet krimpt of uitzet en de mechaniekonderdelen beter op hun plaats houdt, waardoor er minder vaak afgeregeld hoeft te worden.

De mechaniekbalk is gemaakt van geëxtrudeerd aluminium en geeft, samen met de drie mechanieksteunen, die met de spuitgietmethode zijn vervaardigd, stabiliteit aan het mechaniek. Op drie kanten heeft de mechaniekbalk een geribbeld oppervlak om de hamer, de opstoter en de demper beter op hun plaats te houden.

Niet alleen nieuwe materialen zijn zaligmakend, ook oude, traditionele materialen zijn nog perfect. Zo hebben de luxe hamerkoppen van de K-serie een traditionele kern van licht mahoniehout, waaromheen een laagje ondervilt is aangebracht en daaroverheen bovenvilt. Hiermee kan een extra mooie toon worden voortgebracht. Het vilt is met een t-kram geniet om het goed op zijn plaats te houden.

De vernieuwde K-serie is voorzien van verlengde toetsen voor een lichtere speelaard. Met het oog op het milieu, zijn de gewichten in de toetsen niet meer van lood maar van ijzer. De klaviertafel is ten behoeve van de stabiliteit verstevigd met stalen buizen om kromtrekking tegen te gaan.

Het is de taak van de zangbodem om de trillingen van de snaren in een rijke, volle toon om te zetten. Voor de zangbodem gebruikt Kawai dan ook hoogwaardig vurenhout met dunne jaarringen. De zangbodem krijgt een lichte bolling voor maximale klankvoortbrenging. In de hoeken van de zangbodem zijn schuine balkjes geplaatst om de toonenergie, niet weg te laten lopen, maar terug naar het midden te kaatsen. Zo krijgt de Kawai piano een nog vollere klank. De piano’s van de K-serie zijn voorzien van stevige rastbalken en een stabiel gietijzeren frame dat door Kawai zelf wordt vervaardigd. De stalen stempennen zijn vernikkeld om corrosie tegen te gaan.

Wij leveren de Kawai K200 E/P zwart hoogglans standaard met 5 jaar garantie.

Geschiedenis van Kawai
imagesKawai K-serie cataloges

Extra informatie

Specificaties Informatie
Merk

Kawai

Model

E200

Uitvoering

Zwart gesatineerd

Diepte

57

Land van herkomst

Indonesië

Garantie

5 jaar

Gratis transport

Nederland, mits gelijkvloers of passende lift. Transport buitenland in overleg.

BTW

Ja