Kawai CN-17 B

 999,00

  • Incl. BTW
  • Incl. verzendkosten

De Kawai CN-17 B is het nieuwste standmodel van de in zeer hoog aanzien staande digitale piano´s van Kawai en beschikt reeds over vele uitrustingskenmerken van de Premium modellen tegen een attractieve prijs.RHC II klavier, Harmonic Imaging klankopwekking, Bluetooth MIDI, Lesson functie en nog veel meer opties bieden u veel plezier bij het spelen en een goede start in de wereld van de piano.

Kopen? € 20,15 per maand
Levering gemonteerdDe nieuwe digitale piano’s uit onze voorraad leveren wij gemonteerd af met onze eigen Steenhuis transportdienst binnen een straal van 40 km rondom Glimmen. Daarbuiten in overleg. Moet de piano naar een etage zonder lift, dan ook graag in overleg. De levering van deze digitale piano’s doen wij bij voorkeur op de eerstvolgende zaterdag (mits nog niet vol gepland) of een andere dag in overleg.  Mocht u de digitale piano in de verpakking willen ontvangen, dan is de verwachte levertijd 8 werkdagen (mits in voorraad bij de leverancier). In dat geval geldt de levering voor heel Nederland.
Levertijd: 8 werkdagen

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

Kawai CN-17 B

Een excellente instap in de wereld van de CN modelreeks van Kawai.

De Kawai CN-17 B is het nieuwste standmodel van de in zeer hoog aanzien staande digitale piano´s van Kawai en beschikt reeds over vele uitrustingskenmerken van de Premium modellen tegen een attractieve prijs.
RHC II klavier, Harmonic Imaging klankopwekking, Bluetooth MIDI, Lesson functie en nog veel meer opties bieden u veel plezier bij het spelen en een goede start in de wereld van de piano.

Responsive Hammer Compact II (RHC II) klavier met hamermechaniek

Het nieuwe Responsive Hammer Compact II (RHC II) klavier werd ontwikkeld om de fijne, natuurlijke aanslag van een vleugel authentiek te reproduceren. Het klavier is gegradueerd van gewichten voorzien (net als bij een akoestische piano is de aanslag van de toetsen in de bas iets zwaarder dan in de discant) en het oppervlak van alle 88 toetsen is iets gematteerd, hetgeen een betere controle over het spelen mogelijk maakt. Zoals bij alle andere klaviermechanieken van de Kawai digitale piano´s is ook het Responsive Hammer Compact II klavier van een 3-sensorsysteem voorzien, waarbij de sterkte van de aanslag door de beweging van de hamers berekend wordt en daardoor de pianist een zeer natuurlijk speelgevoel heeft

Het RHC II klaviermechaniek geeft ook ervaren pianisten de mogelijkheid hun emotionele spel tot uitdrukking te brengen … van het zachte pianissimo tot het krachtige fortissimo.

Harmonic Imaging™ (HI) klanktechnologie met 88 toetsen piano sampling

De CN17 reproduceert de bijzondere klank van de met de hand vervaardigde en wereldberoemde KAWAI concertvleugel. Alle 88 toetsen van dit buitengewone instrument werden opgenomen en geanalyseerd. Bij het spelen op het nieuwe CN model worden de opnamen – door de Harmonic Imaging™ technologie – op natuurlijke wijze gereproduceerd. Dit unieke proces maakt het realiseren van de grote dynamiek van het akoestische originele instrument mogelijk en dient tevens als bron voor een keuze aan verdere hoogwaardige klanken.

Galm effecten

Extra galm effecten zijn in het instrument geïntegreerd. Zo kunt u naar keus aan de klank een galm effect toevoegen dat de omgeving van een kleine ruimte, een podium of een concertzaal simuleert.

Bluetooth® MIDI

Naast de MIDI IN/OUT aansluitingen is de CN17 ook met Bluetooth MIDI techniek uitgerust, waardoor een kabelloze communicatie met Smart Devices (bijv. smartphone of tablet) mogelijk wordt. Daardoor hebt u de mogelijkheid om een groot aantal muziekgerelateerde apps in verbinding met uw CN17 digitale piano comfortabel te kunnen inzetten.

Interne song recorder, geïntegreerde Lesson functie

Met de geïntegreerde song recorder kan men in de CN17 max. 3 songs in het interne geheugen opnemen en altijd weer afspelen.

De sterke Lesson functie ondersteunt de pianist in spe bij het leren pianospelen door een geïntegreerde collectie van voor de pianoles typische oefenstukken van Czerny en Burgmüller. Ieder stuk kan met variabel tempo, individuele weergave van de linker- of rechterhand worden afgespeeld, voordat het samen met uw spel voor zelfcontrole kan worden opgenomen.

Extra informatie

Specificaties Informatie
Merk

Kawai

Model

CN-17 B, CN17 B

Garantie

5 jaar

Uitvoering

Wit zijdeglans, Zwart zijdeglans

Hoogte

85,5 cm

Breedte

136 cm

Diepte

40,5 cm

Gewicht

57 kg

Klavier

Responsive Hammer Compact II mechaniek (RH-C II), 88 toetsen met gewicht

Polyfonie

192 tonen

Pedalen

Grand Feel systeem met demper (half pedaal), Sostenuto und Piano

Pianoklanken

Concert Grand, Studio Grand, Mellow Grand, Modern Piano

Galm

6: kamer, Hal, kleine zaal, Grote zaal, concertzaal, Kathedraal

Les functie

Oefenstukken van Alfred, Burgmüller, Czerny en Beyer

Dual modus

Ja, volumebalans instelbaar

Demo songs

15

Songrecorder

3 songs, max. 10.000 noten

Metronoom

ja, maatsoorten: 1/4, 2/4, 3/4, 4/4, 5/4, 3/8, 6/8; Tempo: 10-300 BPM

Hoofdtelefoonhouder

Ja

Aantal luidsprekers

12 cm x 2

Versterker

20 Watt x 2

Aansluitingen

MIDI (IN/OUT), koptelefoon x 2, USB to HOST