Kawai CL36 B

Deze piano moet opgehaald worden.

Deze nette gebruikte Kawai CL36 B beschikt over enkele interessante faciliteiten zoals bijvoorbeeld de Progressive Harmonic Imaging™ technologie met 88-toetsen sampling en het nieuwe Responsive Hammer klaviermechaniek die het spelen tot een zeer authentieke klankbelevenis maken.

 

 

Beschrijving

Authentiek speelgevoel
De Compact Line instrumenten CL26 en CL36 beschikken allebei over een klavier zonder veren met hamermechaniek. Om de fijne, natuurlijke aanslag van een vleugel authentiek te reproduceren is het model CL36 met het nieuwe Responsive Hammer mechaniek uitgerust. Het Ivory Touch toetsenbeleg van dit nieuwe mechaniek met zijn op ivoor lijkende eigenschappen absorbeert vochtigheid en geeft de speler door een ruwer oppervlak meer zekerheid en een excellente spelcontrole.

Uitmuntende klank
De modellen CL26 en CL36 reproduceren de bijzondere klank van de met de hand gefabriceerde en wereldberoemde KAWAI concertvleugel. Dankzij de 88-toetsen sampling technologie beschikken beide modellen over een zeer authentieke klank. De CL36 is met de Progressive Harmonic Imaging™ technologie uitgerust die de pianist een zeer authentieke klank en een spel met een grote dynamische scala ter beschikking stelt.

Modern design
Dankzij de slanke en compacte vorm van de kast hebben de modellen CL26 en CL36 slechts weinig plaats nodig. De geringe afmetingen waren voor het met een prijs bekroonde KAWAI designerteam een grote uitdaging die het met bravoure heeft overwonnen. Door de keuzemogelijkheid tussen Premium zwart gesatineerd of Premium wit gesatineerd passen beide instrumenten altijd perfect bij uw interieur. Terwijl de CL26 met zijn iets rondere vorm meer doet denken aan een traditioneel muziekinstrument, passen de duidelijke en rechte lijnen van de CL36 ideaal in een moderne ambiance.

Geïntegreerde Lesson functie
De zeer sterke Lesson functie in de CL36 ondersteunt de pianist in spe bij het leren piano spelen door een geïntegreerde verzameling voor de pianoles typische etudes van Czerny en Burgmüller. Iedere titel kan met een variabel tempo en een individuele weergave van de linker- of rechterhand worden afgespeeld, voordat hij samen met het eigen spel voor zelfcontrole wordt opgenomen.

Metronoom
U zult de ingebouwde metronoom zeer zinvol voor uw oefeningen vinden. Hij biedt verschillende maatsoorten en een instelbaar tempo.

Concert Magic
Concert Magic is een exclusief Kawai feature waardoor iedereen meteen kan musiceren. Luister naar in totaal 40 Concert Magic songs of speel deze songs op een zeer eenvoudige manier zonder voorkennis. Nu kan iedereen ervaren hoeveel plezier het maken van muziek geeft.

3 Pedalen
Geen standaard in deze prijsklasse. De CL36 is met een compleet pedaal-board met 3 pedalen uitgerust. Met het demperpedaal kunt u ook half pedaal benutten.

Extra informatie

Specificaties Informatie
Merk

Kawai

Model

CL36 B

Garantie

6 maanden

Uitvoering

Zwart zijdeglans

Hoogte

76,6 cm

Breedte

138,8 cm

Diepte

29,5 cm

Gewicht

36,5 kg

Klavier

RH2 mechaniek, 88 toetsen met Ivory Touch-oppervlak, drukpunt simulatie en drievoudige sensor

Polyfonie

96 tonen

Pedalen

Grand Feel systeem met demper (half pedaal), Sostenuto und Piano

Galm

kamer, podium, zaal

Les functie

55 oefeningen van Czerny en Burgmüller

Andere mogelijkheden

dempereffect, aanslaggevoeligheid, dual modus, galm, vierhandig modus, transponeren, stemming, metronoom, MIDI functies, Auto Power Off

Demo songs

15

Songrecorder

3 songs, max. 15.000 noten

Hoofdtelefoonhouder

Ja

Aantal luidsprekers

12 x 8 cm x 2

Versterker

15 Watt x 2

Aansluitingen

koptelefoon x 2, pedaal, MIDI In/Out, DC IN

Misschien bent u geïntereseerd in…