Kawai CA-59

 2.649,00

• Incl. BTW
• Incl. verzendkosten
• Incl. 5 jaar garantie
• Incl. levering gemonteerd?

Drie wereldklasse vleugels in één instrument

Met de Kawai CA-59 haalt u de klanken van de gerenommeerde concertvleugel “Shigeru Kawai SK EX” en de legendarische Kawai “EX” alsmede het 2 meter lange model “Shigeru Kawai SK-5” in huis. deze vleugels op het eersteklas Grand Feel II klavier met houten toetsen en beleef de natuurlijke sound via het nieuw ontwikkelde luidsprekersysteem of via de nieuwe SHS koptelefoon technologie.

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

Kawai CA-59

Drie wereldklasse vleugels in één instrument
Met de Kawai CA-59 haalt u de klanken van de gerenommeerde concertvleugel “Shigeru Kawai SK EX” en de legendarische Kawai “EX” alsmede het 2 meter lange model “Shigeru Kawai SK-5” in huis. Bespeel deze vleugels op het eersteklas Grand Feel II klavier met houten toetsen en beleef de natuurlijke sound via het nieuw ontwikkelde luidsprekersysteem of via de nieuwe SHS koptelefoon technologie.

Grand Feel II mechaniek met drukpuntsimulatie en houten klavier met Ebony & Ivory Touch oppervlakken
De Kawai CA59 is met het nieuwe Grand Feel II mechaniek met houten toetsen uitgerust, dat – dankzij de meer dan 85-jarige ervaring van Kawai in de pianobouw – een buitengewoon realistisch speelgevoel mogelijk maakt. De lengte van de toetsen van het nieuwe Grand Feel II en van het Grand Feel klavier (van de voorkant van de toets tot aan de pen van de waagbalk) is langer dan bij iedere andere digitale piano. Alle achtentachtig zwarte en witte toetsen zijn compleet van lange houten delen vervaardigd. Net als bij een vleugel beweegt iedere toets zich zacht op een waagbalk. Bij de aanslag van een toets wordt, zoals bij het originele instrument, een hamer met gewicht omhoog bewogen. Bovendien zorgt het 3-voudige sensor systeem voor een optimale repetitie en spelcontrole. De toetsen met gegradueerd gewicht laten een echt vleugelgevoel ontstaan. Bovendien zijn in het voorste gedeelte van iedere toets van het Grand Feel II klavier gewichten ingebouwd, opdat een nog betere balans tussen een geprononceerd fortissimo zonder moe te worden en een perfecte controle in het pianissimo mogelijk is. Bovendien is het Grand Feel II klavier met een drukpuntsimulatie uitgerust, die voor een perfecte controle bij het pianissimo spel zorgt. Alle 88 toetsen van het Grand Feel II klavier zijn met op ivoor lijkend toetsenbeleg uitgerust (Ebony & Ivory Touch), dat vocht absorbeert en door een stroef oppervlak meer zekerheid en een excellente spelcontrole voor de speler mogelijk maakt.

Imponerende opnamen van de concertvleugels Shigeru Kawai SK-EX, Kawai EX en de Shigeru Kawai SK-5 met Harmonic Imaging XL en 88-toetsen-sampling
De voortreffelijke klanken van de Shigeru Kawai vleugels SK-EX en SK-5 worden in de CA67 gereproduceerd. De wereldwijd in hoog aanzien staande Shigeru Kawai modellen worden vanwege hun heldere klank op hun waarde geschat en zijn steeds weer te vinden op de podia van grote concertzalen en conservatoria. Bovendien bevat de Kawai CA59 ook de bijzondere klank van de Kawai EX concertvleugel, die vaak internationaal door professionele pianisten wordt uitgekozen voor pianoconcoursen zoals het Chopin-, Tsjaikovsky- of het Rubinsteinconcours. Alle 88 toetsen van deze drie buitengewoon fraaie vleugelmodellen werden in een langdurige procedure opgenomen en geanalyseerd. De unieke karakteristiek van iedere afzonderlijke noot en de omvangrijke dynamiek van de klanken geven de pianist de mogelijkheid zijn emotionele spel tot uitdrukking te brengen … van het zachte pianissimo t/m het krachtige fortissimo.

Grote keuze aan extra klanken
Naast de realistische akoestische pianoklanken beschikt de Kawai CA59 over een omvangrijke keuze aan verdere klanken, zoals bijv. E-Piano´s, hammond- of kerkorgel, strijkers- of koorklanken, die de musicus de mogelijkheid geven tot een zeer afwisselend spel in de meest uiteenlopende genres. De Dual modus maakt het gelijktijdig spelen van twee verschillende klanken (bijv. vleugel en strijkers) op het klavier mogelijk, terwijl de Split- resp. vierhandig modus een verdeling van het klavier in een linker en een rechter gedeelte mogelijk maakt. De betreffende volumebalans kan snel en eenvoudig met een druk op de knop worden ingesteld.

Virtual Technician instellingen
Met de geïntegreerde Virtual Technician functie kan het klankkarakter van de geselecteerde akoestische pianoklank, cembalo- of E-Piano-klank eenvoudig veranderd worden. Zo kan men bijvoorbeeld de intensiteit van de snaren- en demperresonantie en de resonantie van de klankkast of ook het geluid van de terugvallende hamers instellen. Men kan zelfs de toonhoogte, het volume en de intonatie van de afzonderlijke tonen veranderen en vervolgens opslaan.

Luidsprekersysteem en SHS koptelefoon sound
De uitstekende klanken van de Kawai CA59 worden via een versterkersysteem met 6 luidsprekers en 2 x 50 Watt weergegeven: naar boven stralen 2 luidsprekers voor midden- en hoge frequenties uit, in de richting van de speler wijzen bovendien twee luidsprekers voor hoge frequenties. Bovendien geven onder de speeltafel 2 luidsprekers voor lage en midden- frequenties de bassen weer. Daardoor komt de ruimtelijke klank van een vleugel optimaal tot ontplooiing.
Voor het spelen met koptelefoon biedt de Kawai CA59 verschillende aanpassingsmogelijkheden. De nieuwe “Spartial-Headphone-Sound” (SHS) technologie maakt een meer ruimtelijk luisteren via koptelefoon mogelijk, de hoogwaardige koptelefoonversterker biedt de hoogste klankkwaliteit en men kan zelfs het gebruikte koptelefoontype instellen om de klank aan open, half open, gesloten resp. In-Ear-koptelefoons aan te passen. Hierdoor kunt u zelfs langere tijd luisteren zonder moe te worden.

USB to Device functionaliteit met MP3/WAV opname en weergave
De Kawai CA59 is met USB aansluitingen uitgerust, die u niet alleen de mogelijkheid bieden tot het uitwisselen van MIDI gegevens met een aangesloten computer. U kunt bijvoorbeeld ook gegevens direct op een USB geheugenmedium opslaan of van een geheugenmedium direct in het instrument laden. Deze USB to Device functionaliteit maakt het opslaan mogelijk van registratieplaatsen en songs (die in het interne geheugen van de Kawai CA59 werden opgeslagen) op een extern geheugenmedium of van het direct afspelen met het instrument van daarop opgeslagen MIDI-files zonder extra hardware nodig te hebben. Ook het directe afspelen van songs van uw lievelingsartiesten in het MP3- of WAV-formaat is mogelijk. U kunt tevens uw eigen spel in het MP3- of WAV-formaat opnemen en bijvoorbeeld per e-mail aan uw vrienden sturen, de songs op een smartphone of computer beluisteren of op uw pc op een cd branden.

Omvangrijke aansluitmogelijkheden
Een groot aantal aansluitmogelijkheden zorgt voor optimale flexibiliteit, zoals bijvoorbeeld audio-uitgangen (LINE OUT) voor het aansluiten op een versterker voor het gebruik in grotere ruimtes (bijv. in kerken of scholen). Met de aansluitingen MIDI IN/OUT en USB to Host is een verbinding met computers of andere MIDI-apparaten mogelijk. Dankzij de stereo-audio-ingang (LINE IN) kan bijv. de audio-uitgang van een laptop of een tablet-pc direct aan de Kawai CA59 worden aangesloten en via de ingebouwde luidsprekers worden weergegeven

 

Extra informatie

Specificaties Informatie
Merk

Kawai

Model

CA59

Garantie

5 jaar

Hoogte

91,5 cm

Breedte

142,5 cm

Diepte

46,5 cm

Gewicht

73 kg

Klavier

Grand Feel Compact

Klanken

44

Klankopwekking

Harmonic Imaging™ XL (HI-XL), 88 toetsen sampling, Vleugels: Shigeru Kawai EX, Kawai EX, SK-5

Polyfonie

256 tonen

Pedalen

Grand Feel systeem met demper (half pedaal), Sostenuto und Piano

Galm

6: kamer, Hal, kleine zaal, Grote zaal, concertzaal, Kathedraal

Les functie

Ja

Concert Magic Songs

176

Dual modus

Ja, volumebalans instelbaar

Aanslagdynamiek

Licht+, licht, normaal, zwaar, zwaar+ en uit

Andere mogelijkheden

Transponeren, stemming, demperresonantie, glans-regelaar, Key-Off Release, MIDI kanaal, Local Control, Multi Timbral modus, overdragen van programmawisselnummers, automatische uitschakeling

Demo songs

33

Songrecorder

2-sporen opnemen tot max 90.000 noten

Metronoom

Maatsoorten: 1/4, 2/4, 3/4, 4/4, 5/4, 3/8, 6/8; Tempo: 10-300 BPM

Hoofdtelefoonhouder

Ja

Aantal luidsprekers

2×13 cm woofer en 8×12 xm top speaker

Versterker

50 Watt x 2

Aansluitingen

Hoofdtefoon 1×1/4″ – 1x 1/8″ – MIDI in/out Bluetooth MIDI – Line in/out – USB host/device

Bluetooth

Ja

Stroomverbruik

45 W

Misschien bent u geïntereseerd in…