Kawai CA-48B

 1.749,00

  • Incl. BTW

Met de digitale piano Kawai CA-48 B presenteert KAWAI een nieuw model van de CA-serie. Uitgerust met het nieuwe GrandFeel Compact klavier met houten toetsen, 3-voudige sensor techniek, Ivory Touch oppervlak en drukpunt simulatie zorgt het voor een perfecte controle en maximale repetitie. De pianoklanken met Progressive Harmonic Imaging™ technologie en 88 toetsen sampling worden via het zeer uitgebalanceerde luidsprekersysteem perfect weergegeven.

Dit uitloop model kan alleen gemonteerd afgeleverd worden.De nieuwe digitale piano’s uit onze voorraad leveren wij gemonteerd af met onze eigen Steenhuis transportdienst binnen een straal van 40 km rondom Glimmen. Daarbuiten in overleg. Moet de piano naar een etage zonder lift, dan ook graag in overleg. De levering van deze digitale piano’s doen wij bij voorkeur op de eerstvolgende zaterdag (mits nog niet vol gepland) of een andere dag in overleg.  Mocht u de digitale piano in de verpakking willen ontvangen, dan is de verwachte levertijd 8 werkdagen (mits in voorraad bij de leverancier). In dat geval geldt de levering voor heel Nederland.

LAATSTE MODEL. DAARNA UITVERKOCHT!

Op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Kawai CA-48B

Met de digitale piano Kawai CA-48B presenteert KAWAI een nieuw model van de CA-serie. Uitgerust met het nieuwe GrandFeel Compact klavier met houten toetsen, 3-voudige sensor techniek, Ivory Touch oppervlak en drukpunt simulatie zorgt het voor een perfecte controle en maximale repetitie. De pianoklanken met Progressive Harmonic Imaging™ technologie en 88 toetsen sampling worden via het zeer uitgebalanceerde luidsprekersysteem perfect weergegeven.

Met een traditioneel design en attractieve kleurvarianten zoals Premium rozenhout, Premium zwart gesatineerd en Premium wit gesatineerd, zet het nieuwe model CA-48B weer eens een nieuwe standaard m.b.t. prestatievermogen, kwaliteit en waarde in deze prijsklasse.

Grand Feel Compact mechaniek met drukpunt simulatie en houten klavier met Ivory Touch oppervlak

Het model CA-48B is voorzien van het nieuwe Grand Feel Compact Mechanik mechaniek met houten toetsen dat – dankzij de 90-jarige ervaring van Kawai in de pianobouw – een buitengewoon realistisch speelgevoel geeft. Alle 88 toetsen zijn compleet van lange houten delen vervaardigd, waarbij de witte toetsen – ter verbetering van de spelcontrole – voorzien zijn van een Ivory Touch oppervlak. Elk van de 88 toetsen beweegt zich zacht op een balansbalk, zoals men dit van een akoestische vleugel kent. Dankzij de lange toetsen (in het bijzonder de lengte in het voorste gedeelte van de toets tot aan de balanspen) wordt het spel in het achterste gedeelte van de toetsen vereenvoudigd. Het Grand Feel Compact klaviermechaniek beschikt over hamers met een gegradueerd gewicht, tegengewichten in het basgedeelte en een drukpunt simulatie. Bovendien zorgt het 3-voudige sensor systeem voor een optimale repetitie en spelcontrole.

De prachtige klanken van de Shigeru Kawai SK-EX en EX concertvleugels met 88 toetsen Sampling

De CA-48B reproduceert de bijzondere klank van de Shigeru Kawai SK-EX concertvleugel. De wereldwijd in hoog aanzien staande Shigeru Kawai modellen worden vanwege hun heldere klank gewaardeerd en zijn steeds weer te vinden op de podia van concertzalen en conservatoria. Bovendien bevat de CA-48B ook de bijzondere klank van de Kawai EX concertvleugel, die – naast andere vleugels – vaak internationaal door professionele pianisten wordt uitgekozen voor evenementen zoals het Chopin-, Tsjaikovski- of het Rubinsteinconcours. Alle 88 toetsen van deze beide buitengewoon fraaie vleugelmodellen werden in een lange procedure opgenomen en geanalyseerd. De unieke karakteristiek van iedere afzonderlijke noot en de grote dynamische omvang van de beide klanken geven de pianist de mogelijkheid om zijn emoties tot uitdrukking te brengen … van het zachte pianissimo tot en met het krachtige fortissimo.

Overige faciliteiten

De Vocal Assist functie vereenvoudigt de bediening door de gesproken tekst voor het gemakkelijk vinden van de vele functies. Bovendien zorgt Sound Preview voor een goed overzicht van de verschillende klanken.

De sterke Lesson functie in de CA-48B ondersteunt de pianist in spe bij het leren pianospelen door een geïntegreerde keuze van voor de pianoles typische etudes van Beyer, Czerny en Burgmüller alsmede de bekende Alfred pianocursussen. Iedere titel kan met een variabel tempo en individuele weergave van de linker- of rechterhand worden afgespeeld, voordat hij samen met uw spel voor zelfcontrole wordt opgenomen. Ook een vierhandig modus, die het gelijktijdig spelen van leraar en leerling in hetzelfde octaaf mogelijk maakt, is voorhanden.

Een intuïtieve opnamefunctie kunt u in alle modellen uit de CA serie vinden. De Recorder in de CA-48B beschikt over een maximale opnamecapaciteit van 10.000 noten. Maximaal 3 songs kunnen worden opgenomen.

SHS koptelefoonsysteem

Spatial Headphone Sound (SHS) is een speciaal kenmerk van de faciliteiten van de nieuwe CA-48B, dat de geluidsweergave van de akoestische pianoklank via koptelefoon meer ruimtelijke diepte verleent en bovendien de belevenis van het luisteren over een groter tijdsbestek verbetert.

Bluetooth MIDI

Naast de USB-to-host aansluiting en de MIDI aansluitingen is de CA-48B ook met Bluetooth MIDI techniek uitgerust, waardoor een kabelloze communicatie met Smart Devices (bijv. smartphone of tablet) mogelijk wordt. Daardoor hebt u de mogelijkheid om een groot aantal muziekgerelateerde apps in verbinding met uw CA48 digitale piano comfortabel te kunnen inzetten.

Verstelbare lessenaar

De hoek van de lessenaar kan – net als bij een concertvleugel – worden veranderd om deze aan de positie van de speler aan te passen. Desgewenst kan men de lessenaar van de CA serie ook helemaal horizontaal leggen.

Grand Feel pedaalsysteem

De CA48 is met het Grand Feel pedaalsysteem uitgerust. Bij dit door Kawai ontwikkelde systeem komt de weerstand bij het gebruik van de drie pedalen (sustain, soft en sostenuto) overeen met het speelgevoel van de pedalen van een Shigeru Kawai SK-EX concertvleugel. Ook met de correcte plaatsing van de pedalen werd rekening gehouden.

Extra informatie

Specificaties Informatie
Merk

Kawai

Model

CA-48

Uitvoering

Zwart zijdeglans

Hoogte

88,5 cm

Breedte

136,6 cm

Diepte

46,1 cm

Gewicht

57 kg

Klavier

Grand Feel Compact mechaniek, 88 toetsen met Ivory Touch-oppervlak, drukpunt simulatie en drievoudige sensor

Klankopwekking

Progressive Harmonic Imaging™ (PHI) met 88 toetsen Sampling

Polyfonie

192 tonen

Pedalen

Grand Feel systeem met demper (half pedaal), Sostenuto und Piano

Galm

Room, Lounge, Small Hall, Live Hall, Concert Hall, Cathedral

Pianoklanken

8

Concert Magic Songs

40

Dual modus

Ja, volumebalans instelbaar

Aanslagdynamiek

Licht+, licht, normaal, zwaar, zwaar+ en uit

Demo songs

19

Songrecorder

3 songs, max. 10.000 noten

Metronoom

Maatsoorten: 1/4, 2/4, 3/4, 4/4, 5/4, 3/8, 6/8; Tempo: 10-300 BPM

Hoofdtelefoonhouder

Ja

Aantal luidsprekers

13 cm x 2, 5cm x 2

Versterker

20 Watt x 2

Aansluitingen

koptelefoon x 2 (Mini-stereo-jackplug en 6,3mm stereo-jackplug), USB-to-host, MIDI In/Out

Bluetooth

Ja

Stroomverbruik

45 W

Garantie

5 jaar

Misschien bent u geïntereseerd in…