Ferd Hoffstein UP117 M

Vanaf:  3.800,00 3.590,00

Deze gebruikte piano, de Ferd Hoffstein UP117 M  is één van de meest geliefde modellen van dit fabricaat. De piano is in prachtig Ferrari rood hoogglans uitgevoerd. Komt u eens bij ons in de winkel en beluister vrijblijvend deze prachtig spelend en klinkende piano.

Bij aankoop van deze piano een Genio Silent Systeem voor een meerprijs vanaf € 990,- inclusief montage.

Huren? € 76,00 per maand    Kopen? € 72,40 per maand
Gratis levering binnen 5 werkdagen

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

Ferd Hoffstein UP117 M

Deze gebruikte piano, de Ferd Hoffstein UP117 M  is één van de meest geliefde modellen van dit fabricaat. De piano is in prachtig Ferrari rood hoogglans uitgevoerd. Komt u eens bij ons in de winkel en beluister vrijblijvend deze prachtige betaalbare piano.

Pearl River Piano Group LTD

De grootste pianofabrikant van de wereld en het snelst groeiende merk in Amerika.

Vanaf 1890 produceerden de Duitse pianofabrikanten in China piano’s voor de Chinese markt. In de loop van de jaren ’50 nationaliseerde China deze fabrieken, maar ze bleven de Duitse traditionele bouw voortzetten. De daarop volgende periode verslechterde de kwaliteit steeds meer doordat er gebruik werd gemaakt van vooral slecht en niet uitgewerkt hout. Echter, de Pearl River Piano Group Ltd, opgericht in 1956, kwam steeds meer bovendrijven als de beste pianoproducent van China. Tegenwoordig zijn er meer dan 20 Chinese pianofabrikanten. Toch bouwt Pearl River meer dan 60% van de piano’s in China en meer dan 70% van hun piano’s gaat naar de Verenigde Staten. Met bijna 4.000 medewerkers en een productieruimte van 310.000 vierkante meter vervaardigt Pearl River meer dan 100.000 piano’s per jaar.

Ferd Hoffstein piano 118 TCertificatie ISO

Zij was de eerste piano fabriek in China die de toekenning van de ISO 9001-certificatie voor de kwaliteitscontrole op al haar piano’s, alsmede de onderdelen voor elke piano kreeg. In juli 2007 werd ze ook bekroond met de ISO 14001 voor naleving van de milieuwetgeving

Pianofabriek waat Ferd Hoffstein wordt geproduceerd

 

Productiehal van Ferd Hoffstein piano' en vleugels

In 1994, benaderde Yamaha Pearl River en onderzocht de mogelijkheid van Pearl River piano’s te bouwen voor Yamaha. Deze instrumenten werden door Yamaha verkocht in China en andere Aziatische en Europese landen. Een joint venture werd opgericht. De wereldberoemde pianofabriek Steinway & Sons benaderde Pearl River voor het bouwen van de Essex piano’s en vleugels. Ook Ritmüller is in deze fabriek gebouwd. Op dit moment is het de meest succesvolle pianofabriek ter wereld.

Extra informatie

Specificaties Informatie
Merk

Ferd. Hoffstein

Model

UP117 M

Uitvoering

Ferrari rood hoogglans

Serienummer

1159850

Bouwjaar

2010

Hoogte

119 cm

Breedte

149 cm

Diepte

60 cm

Gewicht

225 kg

Land van herkomst

China

Garantie

5 jaar

Gratis afleverpakket t.w.v. € 450,- bestaande uit:

Transport, 1e stembeurt, luxe opdraaibank en een hygrometer

Gratis transport

Nederland, mits gelijkvloers of passende lift. Transport buitenland in overleg.

BTW

Nee

Misschien bent u geïntereseerd in…