Ferd Hoffstein UP108 T2

Vanaf:  2.430,00 2.290,00

• Incl. 5 jaar garantie
• Incl. gratis service stembeurt
• Incl. opdraaibank en hygrometer
 Incl. gratis levering
Deze Ferd Hoffstein UP108 T2 uitgevoerd in prachtig beuken zijdeglans, is een piano met een prettige aanslag en prima geluid. Deze piano is geproduceerd door Pearl River, de grootste pianofabriek ter wereld die o.a. ook instrumenten bouwt voor Steinway & Sons en voor 90% eigenaar is van Schimmel piano’s.

Bij aankoop van deze piano een Genio Silent Systeem voor een meerprijs vanaf € 990,- inclusief montage.

Huren? € 48,00 per maand  Levering: binnen 5 werkdagen

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

Deze Ferd Hoffstein UP108 T2 uitgevoerd in prachtig beuken gesatineerd, is een piano met een prettige aanslag en prima geluid. Deze piano is geproduceerd door Pearl River, de grootste pianofabriek ter wereld die o.a. ook instrumenten bouwt voor Steinway & Sons en voor 90% eigenaar is van Schimmel piano’s.

GESCHIEDENIS VAN FERD HOFFSTEIN

Pearl River Piano Group LTD

De grootste pianofabrikant van (o.a. Ferd. Hoffstein) de wereld en het snelst groeiende merk in Amerika.

Vanaf 1890 produceerden de Duitse pianofabrikanten in China piano’s voor de Chinese markt. In de loop van de jaren ’50 nationaliseerde China deze fabrieken, maar ze bleven de Duitse traditionele bouw voortzetten. De daarop volgende periode verslechterde de kwaliteit steeds meer doordat er gebruik werd gemaakt van vooral slecht en niet uitgewerkt hout. Echter, de Pearl River Piano Group Ltd, opgericht in 1956, kwam steeds meer bovendrijven als de beste pianoproducent van China. Tegenwoordig zijn er meer dan 20 Chinese pianofabrikanten. Toch bouwt Pearl River meer dan 60% van de piano’s in China en meer dan 70% van hun piano’s gaat naar de Verenigde Staten. Met bijna 4.000 medewerkers en een productieruimte van 310.000 vierkante meter vervaardigt Pearl River meer dan 100.000 piano’s per jaar.

Ferd Hoffstein piano 118 TCertificatie ISO

Zij was de eerste piano fabriek in China die de toekenning van de ISO 9001-certificatie voor de kwaliteitscontrole op al haar piano’s, alsmede de onderdelen voor elke piano kreeg. In juli 2007 werd ze ook bekroond met de ISO 14001 voor naleving van de milieuwetgeving

Pianofabriek waat Ferd Hoffstein wordt geproduceerd

 

Productiehal van Ferd Hoffstein piano' en vleugels

In 1994, benaderde Yamaha Pearl River en onderzocht de mogelijkheid van Pearl River piano’s te bouwen voor Yamaha. Deze hoogwaardige instrumenten werden verkocht in China en andere Aziatische landen. Een joint venture werd opgericht. De wereldberoemde pianofabriek Steinway & Sons benaderde Pearl River voor het bouwen van de Essex piano’s en vleugels. Ook FERD. HOFFSTEIN wordt sinds 2003 in deze fabriek gebouwd. Op dit moment is het de meest succesvolle pianofabriek ter wereld.

Extra informatie

Specificaties Informatie
Merk

Ferd. Hoffstein

Model

UP108 T2

Uitvoering

Beuken gesatineerd

Serienummer

780175

Bouwjaar

2012

Hoogte

108 cm

Breedte

148 cm

Diepte

56 cm

Gewicht

200 kg

Land van herkomst

China

Garantie

5 jaar

Gratis transport

Nederland, mits gelijkvloers of passende lift. Transport buitenland in overleg.

BTW

Nee

Misschien bent u geïntereseerd in…