Boston UP132E (Designed by Steinway & Sons)

Vanaf:  12.900,00

• Incl. 5 jaar garantie
• Incl. gratis service stembeurt
• Incl. opdraaibank en hygrometer
 Incl. gratis levering
Praktisch onbespeelde Boston UP132E (Designed by Steinway & Sons). U zult verbaasd zijn over het warme timbre van deze Boston met een volmaakt uitgebalanceerde, rijke en zuivere toon. Iets datSteinway & Sons Piano's en Vleugelsniet vanzelfsprekend is in deze prijsklasse! Het geheim zit in de constructie en de technologische ontwikkelingen. Deze piano is 1 jaar gebruikt en in absolute nieuwstaat

Verkoopprijs nieuw € 16.900,-

Bij aankoop van deze piano een adsilent systeem voor een meerprijs van € 1.990,- inclusief montage.

Levertijd: binnen 5 werkdagen

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

Boston UP132E (Designed by Steinway & Sons)

U zult verbaasd zijn over het warme timbre van deze Boston met een volmaakt uitgebalanceerde, rijke en zuivere toon. Iets dat niet vanzelfsprekend is in deze prijsklasse! Het geheim zit in de constructie en de technologische ontwikkelingen.

Meer dan 25 specifieke ‘Steinway-kenmerken’ zorgen voor deze unieke sensatie. Enkele voorbeelden hiervan zijn de duplex-scale, de peervormige hamerkoppen en de speciale zangbodem. Speelsensatie! Al bij de eerste aanslag zult u vaststellen hoe direct het speelmechaniek van een Boston reageert. U ervaart een nieuwe dimensie in uw spel: de vrijheid om uw spel uit te voeren zoals ú dat wilt. Ook hier werken de ‘Steinway kenmerken’ in uw voordeel.

Steinway & Sons staat wereldwijd bekend om de hoogste kwaliteit in piano- en vleugelbouw. De ontwikkeling van de Boston instrumenten vereiste meer dan zes jaar intensief onderzoek en alles werd daarbij benut, van de onbetaalbare ‘know how’ en jarenlange ervaring tot de meest innovatieve computertechnieken. Tot in het kleinste detail werd er doorontwikkeld, getest en opnieuw verbeterd.

De meest kritische en veeleisende muziekliefhebbers zijn enthousiast over de Boston piano’s en vleugels. Zowel de klank als de speelaard zijn sensationeel voor instrumenten uit deze prijsklasse! Al bij de allereerste aanslag voel je kwaliteit. Niet verwonderlijk wanneer je weet dat Steinway & Sons borg staat voor de ontwikkeling en het ontwerp.

Extra informatie

Specificaties Informatie
Merk

Boston (Designed by Steinway & Sons)

Model

UP132E

Serienummer

192991

Bouwjaar

2020

Uitvoering

Zwart hoogglans

Hoogte

132 cm

Breedte

154 cm

Diepte

67 cm

Gewicht

302 kg

Land van herkomst

Japan

Garantie

5 jaar

BTW

Nee