00020520
Silence is GOLDEN Piano

Tot 2000 euro bonus bij inruil van uw oude instrument, als u besluit een nieuwe Silent Piano uit het brede Yamaha-programma aan te schaffen.

Heeft uw instrument inmiddels de pensioengerechtigde leeftijd? Zo ja, dan heeft u nu dankzij de Yamaha Silent Upgrade Bonus de mogelijkheid in een nieuwe Yamaha Silent Piano te investeren. Ook dit jaar kunnen instellingen weer voor de Upgrade Bonus in aanmerking komen. “We hopen dat veel muziekscholen en andere instellingen van de mogelijkheid gebruikmaken om hun instrumentinventaris te verjongen, wat tot kostenbesparing in het onderhoud leidt”, zegt Olaf Krüger, Manager Marketing voor Piano Marketing & Academic Relations bij Yamaha Music Europe.

De Yamaha Silent Upgrade Bonus geldt voor alle nieuwe Yamaha Silent Piano’s, TransAcoustic en voor de innovatieve instrumenten van de Disklavier-serie. Yamaha piano’s en vleugels zijn de eerste keus van pianisten en componisten en worden in muziekscholen, theaters, kerken en natuurlijk bij u thuis bespeeld.

Dankzij de Yamaha Silent Upgrade Bonus was het nog nooit zo eenvoudig om een ​​Yamaha Silent Piano te bezitten.

Product pagina