00020520
Silence is GOLDEN vleugel

Tot 2000 euro bonus bij inruil van uw oude instrument, als u besluit een nieuwe Silent vleugel uit het brede Yamaha-programma aan te schaffen.

Heeft uw instrument inmiddels de pensioengerechtigde leeftijd? Zo ja, dan heeft u nu dankzij de Yamaha Silent Upgrade Bonus de mogelijkheid in een nieuwe Yamaha Silent Piano te investeren. Ook dit jaar kunnen instellingen weer voor de Upgrade Bonus in aanmerking komen. “We hopen dat veel muziekscholen en andere instellingen van de mogelijkheid gebruikmaken om hun instrumentinventaris te verjongen, wat tot kostenbesparing in het onderhoud leidt”, zegt Olaf Krüger, Manager Marketing voor Piano Marketing & Academic Relations bij Yamaha Music Europe.

De Yamaha Silent Upgrade Bonus geldt voor alle nieuwe Yamaha Silent Piano’s en vleugels, TransAcoustic en voor de innovatieve instrumenten van de Disklavier-serie. Yamaha piano’s en vleugels zijn de eerste keus van pianisten en componisten en worden in muziekscholen, theaters, kerken en natuurlijk bij u thuis bespeeld.

Dankzij de Yamaha Silent Upgrade Bonus was het nog nooit zo eenvoudig om een ​​Yamaha Silent Piano te bezitten.

De volgende vleugels doen aan deze actie mee: C1X SH  C2X SH C3X SH  C5X SH GC1 SG GC2 SG GB1 SG

Terug naar product pagina