Algemeen
Ondanks het Coronavirus, wat ons allen flink bezighoudt, blijven onze openingstijden voorlopig ongewijzigd. Ons personeel, verkopers, transporteurs, zullen zo goed mogelijk rekening houden met de regels die het RIVM adviseert, zoals geen handen schudden en een gepaste afstand van minimaal 1,5 m in acht nemen.

Hygiëne
We vertrouwen erop dat iemand met Corona-gerelateerde klachten niet onze winkel gaat bezoeken. Ook ons personeel is gevraagd hun eigen gezondheid goed in de gaten te houden. Wij besteden veel aandacht aan het schoonmaken van onze winkel. Met name de toetsen van alle toetsinstrumenten krijgen extra aandacht. Belangrijk is dat – voor u de instrumenten gaat bespelen – de handen eerst wast en voordat u de winkel weer verlaat de handen nogmaals wast. We hebben zodra u binnenkomt een ruimte waar u de handen kunt wassen. Op deze manier verwachten wij u prima te kunnen helpen om een mooi instrument te vinden.

Pianostemmen even gestopt
We zijn voorlopig even gestopt met het stemmen van piano’s en vleugels. Zodra we denken dat we deze werkzaamheden weer veilig bij u kunnen uitvoeren, dan staan we, misschien met wat aanpassingen, hopelijk snel weer voor u klaar!

Winkel bezoek
Wilt u onze winkel bezoeken? Dan zouden we het enorm op prijs stellen wanneer u ons belt om een afspraak te maken. Op deze manier voorkomen wij dat er in de winkel te veel klanten op hetzelfde moment rondlopen. Mede om die reden vragen wij u dan ook om met niet meer dan drie personen tegelijk te komen. Het voordeel is dat wij u alle aandacht kunnen geven en tevens de RIVM regels in acht kunnen nemen. Het spreekt vanzelf dat uw bezoek vrijblijvend is en dat u niet direct tot aankoop over hoeft te gaan. U neemt voor een eventuele aankoop natuurlijk net zoveel tijd als u nodig vindt. Na uw eerste bezoek kunt u ons natuurlijk net zo vaak weer bezoeken als u wilt. We vinden het al geweldig dat u kennis wilt nemen van onze prachtige collectie instrumenten.

Tot slot
We denken op deze manier samen met u deze lastige tijd door te komen en hopen dat het u goed gaat en alles snel weer z’n gewone gang kan gaan. Wilt u een afspraak maken om onze winkel te bezoeken, of heeft u vragen over het hierboven beschrevene, dan kunt u bellen T 050-4062646 of mailen